Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
La Manga Club / Las Lomas Village
Oversigt over tennisbanerne
Henter priser

La Manga Club / Las Lomas Village

Costa Blanca

Las Lomas Village ligger midt i det det populære sportsresort, La Manga Club. Hotellet er bygget op som en lille spansk landsby med ferieboliger, som egner sig rigtig godt til større eller mindre familier. Her bor du omgivet af to smukke naturparker – Mar Menor samt Calblanque, og med adgang til et hav af faciliteter for både store og små.

Las Lomas Village byder på 2 udendørs pool-områder med gratis solstole og parasoller, legeområde samt en 9-hullers golfbane for børnene. Der er børneklub ved tenniscenteret, hvor der dagligt arrangeres forskellige aktiviteter (mod gebyr).
På Las Lomas Village kan du benytte faciliteter som bl.a. gratis fitnesscenter, sauna, indendørs pool samt udendørs multicourt-bane. Resortet råder desuden over 3 flotte golfbaner, 28 tennis baner samt et cykelcenter – med mulighed for at leje mountainbikes eller racercykler (mod gebyr).

Resortet har et stort udvalg af forskellige gode restauranter samt barer. Vær opmærksom på, at visse restauranter holder sæsonåbent. Dit ophold på Las Lomas Village er som udgangspunkt eksklusiv måltider, med mindre du bor på ”Panoramic room”, hvor morgenmad er inkluderet.

På las Lomas Village kan du vælge mellem følgende værelsestyper:

Panoramic Room med morgenmad på ca. 37 m2 og til max. 3 personer. Har 1 dobbeltseng/ 2 enkeltsenge samt sovesofa. Sælges også som eneværelse til 1 person.
1-værelses lejlighed på ca. 50m2 og til max. 2 personer. Med 1 dobbeltseng/ 2 enkeltsenge.
2-værelses townhouse på ca. 85 m2 og til max. 3 personer. Er opdelt i 2 plan med separat soveværelse med 1 dobbeltseng/ 2 enkeltsenge samt opholdsstue med ekstraopredning.
3-værelses townhouse på ca. 120 m2 og til max. 5 personer. Er opdelt i 2 plan med to separate soveværelser, som hver har 1 dobbeltseng/ 2 enkeltsenge, samt opholdsstue med ekstraopredning. Har desuden 2 badeværelser.
4-værelses townhouse på ca. 150 m2 og til max. 7 personer. Er opdelt i 3 plan med 3 separate soveværelser, som hver har 1 dobbeltseng/ 2 enkeltsenge, samt opholdsstue med ekstraopredning. Har desuden 3 badeværelser.
3-værelses lejlighed med udsigt på ca. 92 m2 og til max. 5 personer. Med 2 separate soveværelser, som hver har 1 dobbeltseng/ 2 enkeltsenge samt opholdsstue med ekstraopredning.
4-værelses lejlighed med udsigt på ca. 129 m2 og til max. 7 personer. Med 3 separate soveværelser, som hver har 1 dobbeltseng/ 2 enkeltsenge samt opholdstue med ekstraopredning.

Alle værelser/lejligheder har balkon eller terrasse og er udstyret med A/C, TV, telefon, hårtørrer samt safeboks. Lejligheder/byhuse har spiseplads og fuldt udstyret køkken med komfur, ovn, mikroovn, opvaskemaskine, vaskemaskine, kaffemaskine, elkedel, brødrister samt køkkenudstyr.

For alle lejligheder med grill-område, kan der købes grillkul i supermarkedet samt lejes grill i receptionen.
 
Panoramic Rooms har daglig rengøring, mens lejligheder og byhuse har rengøring 1 gang om ugen, typisk midt på ugen.

Når du bor i lejligheder/byhuse, har du gratis adgang til det store Spa La Manga Club på hele 2000 m2, hvor du kan benytte fitnessfaciliteter, sauna, dampbad samt den indendørs pool på 25 meter. Wellness-området med forskellige jacuzzi og afslapningsområder er mod gbeyr. Min. alder for fitnesscenter er 16 år, og der skal bruges badehætte i den indendørs pool.

I øvrigt: Der er gratis shuttle-service fra hotellet, så du nemt kan komme rundt i området. Hotellet tilbyder gratis WI-FI. På hotellet findes et stort supermarked samt hæveautomater.

OBS: Det udendørs pool-område er lukket i perioden oktober-marts, og kan lukkes med kort varsel ved dårlige vejrforhold. Se nøjagtige åbningstider og information her.

OBS: Vi tilbyder ingen transfer fra lufthavn til hotel, hvorfor vi anbefaler, at leje en bil. Vi kan arrangere taxa-transfer (kontakt os ved ønske).

Fakta

Centrum 1.2 km.
Strand 2.5 km.
Restaurant Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Store moderne lejligheder
  • Flere pool-områder
  • Gratis adgang til fitness
  • Gratis WI-FI
  • Flere sports faciliteter mod betaling
Vejret kommer snart!

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2019 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro