Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Labranda Marine Aquapark
Henter priser

Labranda Marine Aquapark

Kos by

I Tigkaki finder du dette dejlige, børnevenlige hotel med egen Aquapark og hele 4 pool områder. Hotellet ligger direkte på stranden i skønne omgivelser med haver der omkranser hotellet. Her får du et hotel der har alt til børnefamilien, daglig underholdning, aktiviteter for både voksne og børn, egen aquapark, børneclub og meget mere. Hotellet ligger direkte på stranden.

Receptionen er åben døgnet rundt. Her kan du få hjælp til at veksle valuta, bestille lejebil samt få tips til oplevelser på Kos. Der er dagligt underholdning på hotellet via deres egen aktivitets team, dertil kan du både holde dig aktiv i fitness centeret, spille tennis, basketball, fodbold samt volleyball. Dertil er der mulighed for at spille billard mod betaling. Der er legeplads til de mindste. Der er mini marked i receptionen som har et mindre udvalg af dagligvarer, drikkelse, slik samt diverse.

Hotellet har 4 dejlige pool områder med gratis solstole og parasoller. Der er mulighed for at få pool/strand håndklæde mod et depositum. Der er børnepool på hotellet. Dertil så har hotellet sin egen aquapark med forskellige vandrutsjebaner. Der er buffet restaurant på hotellet samt 3 pool barer.

Labranda Marine Aquapark byder på dobbeltværelser samt familie værelser.

Værelsestyper:

Dobbeltværelse med enten 1 dobbeltseng eller to enkelt senge. Der er tv, telefon, gratis Wi-Fi, køleskab samt A/C. Der er mulighed for at leje safeboks. Badeværelse med badekar/bruser. Møbleret balkon. Der kan bo to personer på i disse værelser. Der er mulighed for værelser med gardenview eller delvis havudsigt.

Family (1bedroom) med 1 separat soveværelse med enten 1 dobbetlseng eller to enkeltsenge samt opholdsværelse med sovesofa, tv, telefon, gratis Wi-Fi, køleskab samt A/C. Der er mulighed for at leje safeboks. Badeværelse med badekar/bruser. Møbleret balkon. Der kan
bo to voksne og to børn eller 3 voksne og 1 barn i disse værelser. Der er mulighed for værelser med gardenview eller delvis havudsigt.

Family (2bedroom) med 2 separate soveværelser enten 1 dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er tv, telefon, gratis Wi-Fi, køleskab samt A/C. Der er mulighed for at
leje safeboks. Badeværelse med badekar/bruser. Møbleret balkon. Der kan
bo 4 voksne eller to voksne med 3 børn eller 2 voksne og 2 børn i disse værelser. Der
er mulighed for værelser med gardenview eller delvis havudsigt.

Dit ophold på Labranda Marine Aquapark er inkluderet All Inclusive. Du får nøjagtigt program og tider udleveret ved ankomst til hotellet.

All Inclusive program:

 • Morgenmad buffet
 • Frokost: buffet
 • Aftensmad: buffet
 • Kaffe/te samt kage fra 17:00 til 18:00.
 • Snack fra 12:00 til 17:00.
 • Is fra 10:00 til 23:00.
 • Lokal øl, vin og drinks fra 10:00 til 23:00. Drinks med mærke spiritus er mod betaling.
 • Lokal sodavand, vand og juice fra 10:00 til 23:00.

Vi i BEACH TOURS anbefaler, at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet.

Da vi ikke har mulighed for at tilbyde transfer på Kos, anbefaler vi at du benytter øens eget taxa selskab. Du kan bestille og se priser HER. Du kan vælge mellem delt shuttle transfer eller privat taxa transfer.

OBS: Norwegian flyver til Kos midt om natten/tidlig morgen. Dette vil normalt betyde at du får en del timer
uden hotelværelse, men vi har ekstraordinært valgt at betale hotellerne for en ekstra dag, således at du har dit hotelværelse lige fra du
ankommer tidligt om morgen indtil du skal afsted midt om natten på hjemrejsedagen.  

Fakta

Centrum 4 km.
Strand 0 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
 • Egen vandpark
 • 4 swimming pools
 • Gratis Wi-FI
 • Børnevenligt hotel
 • Direkte på stranden

Vejret de kommende dage: Kos

TIR
15°
ONS
20°
TOR
20°
FRE
20°
LØR
22°
SØN
22°
MAN
22°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro