Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
La Siesta
Henter priser

La Siesta

Playa de las Americas

Hotel La Siesta er et flot nyrenoveret hotel med et stort udvalg af faciliteter, som gør det ideelt for både børnefamilier. Det er beliggende i den populære ferieby Playa De Las Americas på sydkysten af Tenerife, med kun 300 meter til stranden og tæt på byens mange restauranter, barer og butikker. 

Hotel La Siesta består af flere bygninger af forskellig størrelse og indretning, og i midten af disse findes hotelles opvarmede pool og børnepool, som er omgivet af en flot grøn have. (Poolen renoveres i operioden 19/11 – 16/12 2018)
Som en lille Ø mellem de 2 pools, ligger pool-baren, som byder på lette forfriskninger og snacks. Er du til selvforkælelse, kan du besøge hotellets spa-område med mulighed for skønhedsbehandlinger (mod betaling), samt benytte det tilhørende fitnessrum. Ydermere byder hotellet på flere underholdningsmuligheder som b.la. børneklub, bordtennis, bordfodbold, pool, dart m.m., så I aldrig vil kede jer under jeres ophold.

”El Drago”, som er navnet på hotellets restaurant, tilbyder varieret morgenmad samt aftenbuffet med lækre specialiteter. Dit ophold på Hotel La Siesta er inklusiv halvpension, som består af morgenmad og aftensmad. Der er mulighed for at tilkøbe All Inclusive, som består af morgenmad, frokost og aftensmad samt drikkevarer og snacks.

På Hotel La Siesta kan du vælge mellem følgende værelsestyper:

Dobbeltværelse til max. 3 voksne eller 2 voksne & 2 børn (inkl. babyer u. 2 år).
Dobbeltværelse med pooludsigt til max. 3 voksne eller 2 voksne & 2 børn (inkl. babyer u. 2 år).

Alle værelser har balkon eller terrasse, opholdsområde, og er udstyret med aircondition, TV, minibar, safeboks samt hårtørrer.

I øvrigt: Hotellet har et computerområde med WIFI – yderligere WIFI mod gebyr. Golfbanen Compostela ligger blot 2 km fra hotellet.

Julemiddag d. 25/12 samt Nytårsmiddag d. 31/12 er inkluderet i prisen for denne periode.


OBS: Poolen renoveres fra d. 19/11-16/12 2018 – og i denne periode kan voksenpoolen dermed ikke benyttes. Der må påregnes støj i forbindelse med renoveringen. Der gives ikke kompensation for dette.

Fakta

Centrum 100 m.
Strand 400 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Opvarmede pools
  • Tæt på butikker og restauranter
  • MiniClub & aktiviteter
  • Fitness & Spa
  • Underholdning

Vejret de kommende dage: Tenerife

TIR
22°
ONS
15°
TOR
14°
FRE
14°
LØR
18°
SØN
18°
MAN
18°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro