Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
La Siesta
Henter priser

La Siesta

Playa de las Americas

Hotel La Siesta er et flot nyrenoveret hotel med et stort udvalg af faciliteter, som gør det ideelt for både børnefamilier. Det er beliggende i den populære ferieby Playa De Las Americas på sydkysten af Tenerife, med kun 300 meter til stranden og tæt på byens mange restauranter, barer og butikker. 

Hotel La Siesta består af flere bygninger af forskellig størrelse og indretning, og i midten af disse findes hotelles opvarmede pool og børnepool, som er omgivet af en flot grøn have. Som en lille Ø mellem de 2 pools, ligger pool-baren, som byder på lette forfriskninger og snacks. Er man til selvforkælelse, kan besøge hotellets spa-område med mulighed for skønhedsbehandlinger (mod betaling), samt benytte det tilhørende fitnessrum. Ydermere byder hotellet på flere underholdningsmuligheder som b.la. børneklub, bordtennis, bordfodbold, pool, dart m.m., så I aldrig vil kede jer under jeres ophold.

”El Drago”, som er navnet på hotellets restaurant, tilbyder varieret morgenmad samt aftenbuffet med lækre specialiteter. 

På Hotel La Siesta kan I vælge mellem dobbeltværelse med halvpension eller dobbeltværelse med halvpension + pooludsigt. Alle værelser er har opholdsområde, balkon eller terrasse og er udstyret med aircondition, TV, minibar, safeboks samt badeværelse med hårtørrer.

I øvrigt: Hotellet har et computerområde med WIFI – yderligere WIFI mod gebyr. Golfbanen Compostela ligger blot 2 km fra hotellet.

Fakta

Centrum 100 m.
Strand 400 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Opvarmede pools
  • Tæt på butikker og restauranter
  • MiniClub & aktiviteter
  • Fitness & Spa
  • Underholdning

Vejret de kommende dage: Tenerife

TIR
20°
ONS
22°
TOR
22°
FRE
21°
LØR
23°
SØN
23°
MAN
23°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro