Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
La Pergola
Henter priser

La Pergola

Port d'Andratx

I det smukke luksuriøse Port d’ Andrax finder du dette hyggelige lejlighedshotel. Hotellet ligger i smukke omgivelser og har gangafstand til byen og den lille strand. Du bor i fine lejligheder og har hele to pool områder samt børnepool. Hotellets restaurant serverer god lokal samt international mad og i hotellets pool bar kan du få stillet tørsten.

La pergola indbyder til ro og afslapning og omkring det hyggelige pool område finder du solsenge og parasoller. Børnene kan lege på legepladsen og ønsker du at aktivere dig så kan du tage et smut i fitness lokalet hvor du også kan få hjælp fra en personlig træner. Er solen ikke fremme så kan du benytte hotellets indendørs pool område. Du kan også spille tennis på hotellets egen tennis bane eller snuppe en gang billard. Visse faciliteter er mod mer betaling.

Maden på La Pergola serveres i hotellet buffet restaurant hvor der serveres lokale samt internaionale retter og menuen varieres dagligt. Der er tillige en pool bar der i højsæsonen servere enkel retter samt du har mulighed for at stille tørsten.
Der er gratis WI-FI på hotellet.

La Pergola byder på dobbelt værelser samt lejligheder af forskellig størrelse.

Værelsestyper:
Dobbeltværelser med enten dobbeltseng eller to enkelt senge. Der er A/C, TV, telefon, skrivebord samt mulighed for at leje safebox og minibar. Badeværelse med bruser samt hårtørrer. Alle værelser har balkon. Der kan bo to personer på disse værelser.

Lejligheder: Der er separat soveværelse med enten dobbeltseng eller to enkelt senge. Opholdsværelse med enkelt te-køkken med kogeplader, køleskab, enkelt køkken udstyr samt kaffemaskine. Der er A/C, TV, Telefon samt mulighed for at leje safeboks. 2,3 værelses lejligheder samt bungalow har sovesofa i opholdsværelset som benyttes som ekstra opredning til ekstra person.

Iøvrigt: Hotellet tilbyder gratis parkering. Opholdet på La Pergola er uden måltider.  Der kan tilkøbes morgenmad eller halvpension. Halvpension består af morgenmad samt aftensmad. Der indgår ikke drikkevarer til aftensmaden men det kan købes i restauranten.

Fakta

Centrum 700 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Beliggende i det luksuriøse Port d’ Andrax
  • 2 pool områder samt indendørs pool
  • Gratis WI-FI på hele hotellet
  • Fitness faciliteter samt tennis bane
  • Hyggeligt lejlighedshotel

Vejret de kommende dage: Mallorca

TIR
27°
ONS
26°
TOR
24°
FRE
24°
LØR
25°
SØN
24°
MAN
26°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro