Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Kipriotis Aqualand
Henter priser

Kipriotis Aqualand

Kos by

Kipriotis Aqualand er et nyrenoveret All Inclusive hotel med Aquapark og andre gode faciliteter, som egner sig super godt til børnefamilier. Hotellet er beliggende ca. 3 km fra Kos By, som byder på restauranter, caféer og shopping muligheder. Fra hotellet er der blot 300 meter til den lækre strand, hvortil der desuden tilbydes shuttle-bus.

Hotellet byder på et sort pool-område med både voksen- og børnepool samt Aquapark med hele 6 forskellige vandrutsjebaner. På de største af rutsjebanerne, er der højdekrav på min 120 cm. Ved pool-området er der solstole, parasoller samt håndklæde-service (mod depositum). Derudover tilbyder hotellet børneklub med daglige aktiviteter som bl.a. børneyoga og digitale aktiviteter, samt bordtennis og tenisbane (sidstnævnte er mod gebyr).

På søsterhotellet, hotel Kipriotis Panorama Hotel & Spa (50 meter væk), findes spa-område med indendørs pool samt mulighed for bl.a. massage, skønhedsbehandlinger og fiskespa, som kan benyttes mod gebyr. Her er desuden et fitnesscenter.

Måltiderne serveres i buffet-restauranten, og her kan du nyde retter fra både det internationale og græske køkken. Du kan også spise i hoved restauranten, Kipriotis Panorama, mod reservation. Dit ophold på Kipriotis Aqualand er med All Inclusive, som består af morgenmad, frokost og aftensmad samt drikkevarer og snaks. Nøjagtigt program udleveres ved ankomst, og vi tager forbehold for ændringer.

På Kipriotis Aqualand kan du vælge mellem følgende værelsestyper:

Dobbeltværelse med havudsigt til max. 3 personer (inkl. babyer u. 2 år). Med 1 dobbeltseng/ 2 enkeltsenge samt sovesofa til 1 person. Mulighed for babyseng.
Familieværelse med havudsigt til max. 4 personer (inkl. babyer u. 2 år). Har separat soveværelse med 1 dobbeltseng samt opholdsstue med sovesofa til 2 personer. Mulighed for babyseng.

Alle værelser har balkon eller terrasse, og er desuden udstyret med A/C (fra 1/6-30/9), TV, telefon, minikøleskab, kaffe/te faciliteter, hårtørrer samt safeboks (mod gebyr).

I øvrigt: Der er dresskode til alle aftensmåltider, hvilket vil sige ingen shorts og flipflops. Hotellet har et minimarked på stedet, som har åbent mellem kl. 9.00-21.00. Hotellet tilbyder cykeludlejning.

Da vi ikke har mulighed for at tilbyde transfer på Kos, anbefaler vi, at du benytter øens eget taxa selskab. Du kan bestille og se priser HER. Du kan vælge mellem delt shuttle transfer eller privat taxa transfer.

OBS: Norwegian flyver til Kos midt om natten/tidlig morgen. Dette vil normalt betyde at du får en del timer uden hotelværelse, men vi har ekstraordinært valgt at betale hotellerne for en ekstra dag, således at du har dit hotelværelse lige fra du ankommer tidligt om morgen indtil du skal afsted midt om natten på hjemrejsedagen.

Hotelafgift i Grækenland pr. 1/1 2018: De lokale myndigheder i Grækenland har indført en hotelafgift på hotelovernatninger fra og med 1. januar 2018. Afgiften betales direkte til hotellet ved check-in (kontant eller med kreditkort). Denne afgift er ikke inkluderet i rejsens pris.
Pris pr. værelse og nat:
1-2 stjernede hoteller/lejlighedshoteller: 0,50 EUR
3-stjernede hoteller/lejlighedshoteller: 1,50 EUR
4-stjernede hoteller/lejlighedshoteller: 3,00 EUR
5-stjernede hoteller/lejlighedshoteller: 4,00 EUR
For en uges ferie vil det blive maks. 28 EUR for ophold på 5-stjernet hotel.

Fakta

Centrum 3 km.
Strand 300 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
  • Aquapark
  • All Inclusive
  • 200 meter til stranden
  • Fredelig beliggenhed
  • Spa-område

Vejret de kommende dage: Kos

MAN
12°
TIR
13°
ONS
12°
TOR
14°
FRE
19°
LØR
19°
SØN
18°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro