Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Katrin Hotel & Bungalows
Henter priser

Katrin Hotel & Bungalows

Stalis

Midt i den hyggelige ferieby Stalis ligger Katrin Hotel & Bungalows. Et hyggeligt hotel med to poolområder, separate børnepools samt daglig underholdning i højsæsonen. Her bor du med All Inclusive, så du ikke behøver at bekymre dig om hvor og hvad du skal spise. Hotellet ligger centralt i Stalis og kun 200 meter fra stranden.

Receptionen er åben døgnet rundt. Her kan du få hjælp til at veksle valuta, leje bil eller få tips til oplevelser i lokal området. Der er fitnessfaciliteter, sauna, dampbad samt jacuzzi – nogle aktiviteter kan være mod merbetaling. Hotellet har daglig underholdning for både store og små i perioden 15/6-15/9. Her findes også billard, dart, volleyball, aquagym og meget mere, 6 dage om ugen.
Hotellet har to poolområder, relaxpool og to separate børnepools. Der er gratis solstole og parasoller samt mulighed for at få badehåndklæde mod et depositum. Dertil er der legeplads for de mindste.
Hotellet har buffetrestaurant, der serverer alle måltider og varierende udvalg. Der er 2 poolbarer som serverer drikkevarer og lettere snacks.

Katrin Hotel & Bungalows tilbyder fine dobbeltværelser samt familieværelser.

Værelsestyper
Dobbeltværelser på ca. 25 m2 med enten to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Der er tv, telefon, køleskab, el-kedel, strygejern samt A/C. Safeboks er mod betaling. Badeværelse med enten bruser eller badekar samt hårtørrer. Møbleret balkon. Der kan bo op til 2 voksne samt 1 barn i ekstra opredning.

Familieværelser på ca. 35 m2. Der er separate soveværelser med enten to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Opholdsværelse med sovesofa, tv, telefon, køleskab, el-kedel, strygejern samt A/C. Safeboks er mod betaling. Badeværelse med enten bruser eller badekar samt hårtørrer. Møbleret balkon. Der kan bo enten 3 voksne og 1 barn eller to voksne og to børn. 3 voksne samt børn sover i opredning på sovesofa i opholdsrummet.

Dit ophold på Katrin Hotel & Bungalows er med All Inclusive. Du får udleveret program og tider ved ankomst.

Hvis du ønsker at beholde dit værelse længere på afrejsedagen aftales dette med hotellet og betales direkte til hotellet.

Vi i Beach Tours anbefaler at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet.

Fakta

Centrum 100 m.
Strand 200 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • 2 poolområder
  • Tæt på strand
  • Midt i centrum
  • Familievenligt
  • Gratis Wi-Fi

Vejret de kommende dage: Kreta-Heraklion

TIR
29°
ONS
28°
TOR
29°
FRE
30°
LØR
31°
SØN
32°
MAN
31°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro