Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Kaktus Albir
Henter priser

Kaktus Albir

Albir

Kaktus Albir er et veldrevet og populært hotel med gode faciliteter, og egner sig rigtig godt til familier med børn. Hotellet er beliggende direkte ved stranden, på den bedste del af Albir stranden i Alfas del Pi. Her bor du på første parket og i gåafstand fra den gamle bydel, hvor der findes et godt udbud af butikker, restauranter og barer. Den store ferieby, Benidorm, er beliggende ca. 8 km fra hotellet.

Hotellet byder på 2 udendørs pool-områder med solstole og parasoller, samt 1 børnepool. Det ene pool-område er beliggende på taget af hotellet, hvorfra der er en fantastisk udsigt. På hotellet findes desuden fitnesscenter, pool-bord samt underholdning – blandt andet live musik flere gange om ugen.

I hotellets buffet-restaurant serveres et varieret udvalg af retter fra både det internationale og spanske køkken. I baren kan du nyde forfriskende drikkevarer og snacks. Dit ophold på Kaktus Albir er inklusiv halvpension, som består af morgenmad og aftensmad. Drikkevarer til måltiderne kan købes i restauranten. 

På Kaktus Albir bor du i store og nydelige dobbeltværelser. Alle værelser er med balkon eller terrasse, og er desuden udstyret med A/C, TV, hårtørrer samt safeboks og minibar (mod gebyr).

I øvrigt: Hotellet har TV-stue samt computerrum. WI-FI er mod gebyr.

Vi kan på dette rejsemål arrangere transfer – prisen afhænger af ankomst og afrejsetidspunkt. For pris – kontakt os på: kontakt@beachtours.dk

Fakta

Centrum 0 m.
Strand 0 m.
Restaurant Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Direkte på stranden
  • Fitnesscenter
  • Flere pools
  • Inkl. halvpension
  • God beliggenhed

Vejret de kommende dage: Costa Blanca

TIR
17°
ONS
16°
TOR
13°
FRE
15°
LØR
17°
SØN
18°
MAN
17°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro