Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Ja Ocean View Hotel
pool på hotel JA ocean view i dubai superior værelse på hotel JA ocean view i dubai sea view værelse på hotel JA ocean wiev i dubai junior suite på hotel JA ocean view i dubai badeværelse på hotel JA ocean view i dubai lounge2 på hotel JA ocean view i dubai buffet på hotel JA ocean view i dubai
Henter priser

Ja Ocean View Hotel

Dubai

Ja Ocean View er et familievenligt hotel, som er perfekt beliggende i Jumeirah Beach området, tæt ved både strand og den kendte shoppinggade, The Walk. Fra hotellet har du en flot udsigt over havet og den berømte kunstige ø The Palm samt Dubai The Eye. Hotellet er det ideelle valg for dig, der ønsker at bo godt med gode faciliteter og en central beliggenhed. Du finder også Dubai Marina Mall i gå afstand fra hotellet samt der er mange butikker og restauranter direkte på JBR The Walk som du finder lige uden for hotellet.

På 2. etage finder du det hyggelige pool-område med pool-bar, mens infinity poolen ligger på 3. etage med udsigt over Dubai Eye. Vil du forkæle dig selv, byder hotellet desuden på et Spa & Wellness-område, skønhedsbehandlinger mod betaling samt gratis adgang til fitnesscenter. Hotellet har en flot legeplads for familiens mindste. Hotellet tilbyder ligeledes gratis strand taske med håndklæder, parasol samt strand måtte.

Du kan nyde lette retter samt drikkevarer i loungebaren, mens hotellets restauranter serverer lækre måltider i et varieret udvalg. Dit ophold på Ja Ocean View er inklusiv morgenmad. Der er mulighed for at tilkøbe halvpension, som består af morgenmad og aftensmad dog med tilkøb af drikkevarer i restauranten.

På Ja Ocean View kan du vælge mellem følgende værelsestyper:

Standardværelse m. havudsigt på ca. 36 m2 og til max. 2 voksne & 2 børn (u. 12 år).

Beliggende på 5-14 etage. Har 1 dobbeltseng samt sovesofa.

Superior værelse m. havudsigt på ca. 36 m2 og til max. 2 voksne & 2 børn (u. 12 år).

Beliggende på 15-20 etage. Har 1 dobbeltseng/ 2 enkeltsenge samt sovesofa.

Junior Suite m. havudsigt på ca. 59 m2 og til max. 3 voksne eller 2 voksne & 2 børn (u. 12 år).
Beliggende på 21-23 etage. Har 1 dobbeltseng samt sovesofa.

Alle værelser har balkon og er udstyret med A/C, TV, kaffe og te faciliteter, gratis WI-FI, safeboks samt toilet artikler & hårtørrer.

I øvrigt: Der er gratis WI-FI på hele hotellet samt en lille souvenirbutik & frisør på hotellet. Hotellet tilbyder ligeledes gratis shuttle transport dagligt til søsterhotellet JA Jebel Ali Golf Resort der har en privat Beach Club. Dog ikke i weekeender samt offentlige helligdage. Nøjagtigt program og tider udleveres ved ankomst til hotellet.

Vær opmærksom på, at der skal betales turistskat for alle voksne direkte til hotellet. Dette er ca. 15 AED pr. døgn pr. værelse.
De fleste hoteller spærrer et depositum svarende til 500-1500 AED pr. værelse, som bliver frigivet ved check-ud.

De forenede Emirater er et forholdsvist nyt rejsemål og et område i rivende udvikling. Der opføres løbende nye hoteller og infrastrukturen udvikles i hastigt tempo. De mange byggeprojekter betyder, at der kan forekomme støjgener.

Shuttle-bus til og fra hotel, kan tilvælges undervejs i bestillingen.
Vi kan også arrangere privat transfer eller VIP transfer – for pris, skriv til  kontakt@beachtours.dk, og husk at oplyse dit bookingnummer.

Fakta

Centrum100 m.
Strand300 m.
RestaurantJa
BarJa
PoolJa
BørnepoolJa
  • Direkte på JBR The Walk
  • 6 restauranter & 3 barer
  • Gratis shuttle til strand
  • Gratis Wi-Fi
  • Familie værelser med balkon

Vejret de kommende dage: Dubai

TOR
26°
FRE
22°
LØR
21°
SØN
21°
MAN
21°
TIR
21°
ONS
21°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2019 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro