Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Insula Alba Resort & Spa - Adults Only
Henter priser

Insula Alba Resort & Spa - Adults Only

Analipsi/Gouves

Er du til luksus og total selvforkælelse er Insula Alba det perfekte valg. Her bor du lige ud til stranden i det hyggelige turistområde Analipsis/Gouves,lidt øst for Hersonissos. Her er der flotte sandstrande og hyggelige små gader med butikker, tavernaer og udeserveringer, hvor man rigtigt fornemmer den charmerende græske stemning.

Insula Alba er et nyt og meget lækkert 5 stjernede luksus hotel, hvor der er kræset for selv de mindste detaljer. Her er der fokus på total afslapning, i smukke omgivelser med masser af plads, flotte faciliteter og et højt serviceniveau. Hotellet er et Adults Only hotel hvor minimum alderen er 16 år.

Det store luftige pool-område indbyder til total afslapning på de store sol- og lounge senge, og pool lounge baren sørger for kølige drikke og lettere snacks.
Hotellet råder også over et fantastisk wellness og spa-område som tilbyder et væld af behandlinger og massage (mod betaling). Her finder du også den flotte indendørs swimmingpool og fitness centeret, som begge kan benyttes gratis.

Morgen- og aftensmad indtages i hotellets indbydende hovedrestaurant ”Insula”, hvor der lægges vægt på friske lokale råvarer og såvel græske som internationale retter.  Et besøg i hotellets a la carte restaurant ”Nubes” kan absolut også anbefales, hvis du er til store madoplevelser og sublim service.

Alle værelser er smagfuldt og moderne indrettet og har en stor dobbeltseng samt sofaseng med mulighed for ekstra opredning. Der er aircondition, satellit tv, WIFI, minibar, kaffe og te faciliteter. Safe-boks kan lejes. Flot badeværelse med, hårtørrer, badekåbe, slippers samt luksus toilet artikler. Der er åben udsigt fra badeværelset ind i værelset, men der kan afskærmes.

Classic rooms på ca. 30 m2. Disse værelser er beliggende på 1. sal.

Junior suites i 2 etager med åben planløsning på ca. 40-45 m2. Dobbeltseng og wc på øverste etage og stue med stort badeværelse i stueetagen. Balkon eller terrasse.

Classis rooms med ”swim up” på ca. 30 m2.  Beliggende i stueplan med terrasse og ”svævende solseng” med direkte adgang til ”pool-river” – som er forbeholdt gæster som bor i swim up værelser.

Classic rooms med privat pool på ca. 30 m2.  Terrasse med egen lounge solseng og direkte adgang til egen pool på ca. 10-15 m2.

Classic honeymoon rooms med privat pool på ca. 30 m2.  Bedste beliggenhed og terrasse med egen lounge solseng og direkte adgang til egen pool på ca. 10-15 m2.

I øvrigt: parkering, WIFI overalt, lobby cocktail bar, room-service, vaskeri-service.

Fakta

Centrum 500 m.
Strand 50 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
  • Adults only hotel
  • Dejlige pool områder
  • Flot wellness område
  • Fitness faciliteter
  • Gratis WI-FI

Vejret de kommende dage: Kreta-Heraklion

TIR
17°
ONS
21°
TOR
21°
FRE
21°
LØR
24°
SØN
24°
MAN
24°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro