Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Indigo Mare
Henter priser

Indigo Mare

Platanias

Indigo Mare er et rigtig pænt lejlighedshotel med en fantastisk beliggenhed lige ved stranden i byen Platanias. Fra hotellet er der blot 200 meter til centrum, som byder på hyggelige gader med restauranter, caféer og butikker. Det ideelle valg for dig, der ønsker at bo lige ved havet og stranden.

Hotellet byder på et skønt pool-område med solstole, parasoller og børnepool. Her finder du desuden pool-baren, hvor du kan købe lækre drinks samt snacks.
Indigo Mare byder på et game-rum med bl.a. bordtennis, samt en udendørs legeplads for de mindste.

Hotellets restaurant serverer lækre retter fra både det græske og internationale køkken. Dit ophold på Indigo Mare er inklusiv morgenmad. Det er muligt at tilkøbe halvpension, som består af morgenmad samt aftensmad.

På Indigo Mare kan du vælge mellem følgende værelsestyper:

1-værelses lejlighed mod haven til max. 2 voksne & 1 barn. Med dobbeltseng og sovesofa.
1-væreses lejlighed med delvis havudsigt til max. 3 personer. Med dobbeltseng og sovesofa.
2-værelses lejlighed mod haven til max. 4 personer. Med separat soveværelse med dobbeltseng samt opholdstue med 2 sovesofaer.
2-værelses lejlighed med delvis havudsigt til max. 4 personer. Med separat soveværelse med dobbeltseng samt opholdstue med 2 sovesofaer.

Lejlighederne har balkon eller terrasse, og er udstyret med A/C, TV, safeboks og hårtørrer samt køkkenniche med enkelt køkkenudstyr, køleskab samt elkedel.

I øvrigt: Der er mulighed for parkering ved hotellet i parkeringskælder (mod gebyr). Der findes et minimarked på hotellet.

Hotelafgift i Grækenland pr. 1/1 2018: De lokale myndigheder i Grækenland har indført en hotelafgift på hotelovernatninger fra og med 1. januar 2018. Afgiften betales direkte til hotellet ved check-in (kontant eller med kreditkort). Denne afgift er ikke inkluderet i rejsens pris. Pris pr. værelse og nat: 1-2 stjernede hoteller/lejlighedshoteller: 0,50 EUR 3-stjernede hoteller/lejlighedshoteller: 1,50 EUR 4-stjernede hoteller/lejlighedshoteller: 3,00 EUR 5-stjernede hoteller/lejlighedshoteller: 4,00 EUR For en uges ferie vil det blive maks. 28 EUR for ophold på 5-stjernet hotel.

Fakta

Centrum200 m.
Strand0 m.
RestaurantJa
BarJa
PoolJa
BørnepoolJa
  • Direkte ved stranden
  • Rummelige lejligheder
  • Mulighed for halvpension
  • Pool & børnepool
  • Populært hotel

Vejret de kommende dage: Kreta - Chania

SØN
16°
MAN
14°
TIR
10°
ONS
TOR
13°
FRE
14°
LØR
15°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro