Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Hotel Ibersol Antemare & Spa
Henter priser

Hotel Ibersol Antemare & Spa

Sitges - Syd for Barcelona

I den rolige del af Sitges ligger det nyrenoverede hotel Ibersol Antemare & Spa. Hotellet blev gennem renoveret i 2015 og fremstår moderne og indbydende. Hotellet er beliggende kun et stenkast fra byens flotte sandstrand samt et væld af restauranter, bodega’er, barer samt shopping muligheder. Her har du både swimming pool, sol terrasse, spa faciliteter og meget mere til din rådighed. Et hotel for både par samt familier og for dig der ønsker at bo centralt og godt. 

Receptionen er åben døgnet rundt. Her kan du få hjælp med at leje bil, cykel, veksle penge eller få tips til lokale oplevelser. På hotellet er de særdeles stolte af deres restaurant La Pergola der byder på kulinariske oplevelser fra det lokale køkken samt med inspiration fra de 4 verdens hjørner. Dertil har de også en gastro pub og en bar. Når du bor på Hotel Ibersol Antemare så går du aldrig sulten i seng. Skal du slappe af og nyde ferien, kan du vælge at gøre det på hotellets egen sol terrasse, hvor du finder jacuzzi eller ved det fine pool område som har solstole og parasoller til fri afbenyttelse. Skal kroppen forkæles kan du besøge hotellets eget Thalassotherapy center, hvor du mod betaling kan få et væld af behandlinger. Der tilbydes gratis WI-FI på hotellet. Der er mulighed for at parkere rundt om hotellet – obs på at afgift kan tilkomme for parkering. 
Ibersol Antemare & Spa byder på flotte Avantgarde værelser på ca. 2 m2. Alle værelser har enten en dobbelt seng eller to enkelt senge. Der er tv, telefon, A/C, safeboks, gratis WI-FI samt skrivebord. Badeværelse med bruser samt hårtørrer. Der er balkon – visse med pool udsigt. Dette bestemmer du ved bestilling. Der kan bo op til 2 personer på disse værelser. 

I dit ophold på Hotel Ibersol Antemare & Spa er der inkluderet morgenmad. Der kan tilkøbes halvpension. Halvpension består af morgenmad samt aftensmad. Der indgår ikke drikkelse til aftensmaden, men kan købes i restauranten.

Det er ikke muligt at bestille transfer, du kan med fordel tage en taxa fra lufthavnen.
 
Vi i Beach Tours anbefaler, at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet.

Fakta

Centrum 0 m.
Restaurant Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Centralt by hotel
  • Tæt på stranden
  • Gratis WI-FI
  • Lækker restaurant
  • Swimmingpool

Vejret de kommende dage: Costa Brava

TIR
27°
ONS
24°
TOR
25°
FRE
20°
LØR
23°
SØN
24°
MAN
25°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro