Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Hyatt Regency Hua Hin
Henter priser

Hyatt Regency Hua Hin

Hua Hin

Hyatt Regency Hua Hin er Hua Hins skønenste hotel, og et af Thailands bedste luksus-hoteller. Hotellet er beliggende i en stor tropisk have, har mange gode faciliteter samt kort afstand til stranden, hvorfor det egner sig rigtig godt til børnefamilier, der sætter pris på komfort og luksuriøse omgivelser.

I haven finder du Hua Hins største swimmingpool, som er lavet som kanaler, du kan svømme igennem. Her tilbydes liggestole, parasoller, gratis håndklæde-service samt servering. Du finder desuden en kunstigt anlagt strand i børneområdet, som også byder på en vandrutsjebane for de mindste. Hotellet har et område, hvor der skal være helt ro, så du kan nyde en god bog eller blot slappe af.

Hyatt Regency Hua Hin byder på flere gode restauranter, såsom Thai restaurant, italiensk restaurant, en international restaurant samt en af byens bedste restauranter: McFarlands House, som ligger ntæt på stranden, og byder på virkelig gode steaks og andet grillet mad. Dit ophold på Hyatt Regency Hua Hin er inklusiv morgenmad, og andre måltider kan købes i restauranterne.

Hotellets Barai Spa har vundet priser for bedste spa i Thailand og Østen. Her træder du ind i et paradis med spabehandlinger, massage osv. En sjælden spa oplevelse i 1001 nats stemning. På hotellet finder du desuden fitnesscenter samt børneklub.

På Hyatt Regency Regency Hua kan du vælge mellem følgende værelses typer:

Hyatt Guests Room med møbleret balkon.
Deluxe Room til 2 voksne og 2 børn. I dette værelse kan vinduespartiet skydes til side, så det nærmest fungerer som en ”fransk balkon”.
Regency Club Room med adgang til Regency Club swimmingpoolen, og mulighed for at nyde Te og Soft Drinks i loungen. Kl. 17-19 samt gratis Before-Dinner-Drinks + stor snack buffet.
 
Alle værelser er udstyret med A/C, safeboks, minibar, TV, kaffe/te faciliteter, telefon, hårtørrer, strygebræt og strygejern.

I øvrigt: Hotellet tilbyder shuttlebus til Hua Hin centrum flere gange dagligt (mod gebyr). Der er gratis WI-FI på hele hotellet.

Fakta

Centrum 4 km.
Restaurant Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Hua Hins bedste hotel
  • Hua Hins største swimmingpool
  • Østens bedste Spa
  • Ekstrem høj service
  • Meget eksotisk have

Vejret de kommende dage: Bangkok (Hua Hin)

MAN
26°
TIR
26°
ONS
26°
TOR
29°
FRE
28°
LØR
29°
SØN
28°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro