Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Hyatt Regency Hua Hin
pool og palmer på hyatt regency i hua hin i thailand hyatt regency oppefra luften i hua hin i thailand springvand på hyatt regency i hua hin i thailand værelse3 på hyatt regency i hua hin i thailand værelse på hyatt regency i hua hin i thailand værelse2 på hyatt regency i hua hin i thailand værelse med opholdsområde på hyatt regency i hua hin i thailand badevaerelse på hyatt regency i hua hin i thailand baren på hyatt regency i hua hin i thailand morgenmads-buffet på hyatt regency i hua hin i thailand restauranten på hyatt regency i hua hin i thailand maden på hyatt regency i hua hin i thailand spisestede på hyatt regency i hua hin i thailand terrassen på hyatt regency i hua hin i thailand middag på hyatt regency i hua hin i thailand aften på terrassen på hyatt regency i hua hin i thailand receptionen på hyatt regency i hua hin i thailand hotellet hyatt regency i hua hin i thailand lobbyen på hyatt regency i hua hin i thailand restauarant og terrasse på hyatt regency i hua hin i thailand haven på hyatt regency i hua hin i thailand solstole og poolen på hyatt regency i hua hin i thailand solstole på hyatt regency i hua hin i thailand poolen på hyatt regency i hua hin i thailand hyatt regency oppefra i hua hin i thailand værelse4 på hyatt regency i hua hin i thailand wellness på hyatt regency i hua hin i thailand massage på hyatt regency i hua hin i thailand spaen på hyatt regency i hua hin i thailand aften spa-pool på hyatt regency i hua hin i thailand spa-område på hyatt regency i hua hin i thailand spa-pool på hyatt regency i hua hin i thailand
Henter priser

Hyatt Regency Hua Hin

Hua Hin

Hyatt Regency Hua Hin er Hua Hins skønenste hotel, og et af Thailands bedste luksus-hoteller. Hotellet er beliggende i en stor tropisk have, har mange gode faciliteter samt kort afstand til stranden, hvorfor det egner sig rigtig godt til børnefamilier, der sætter pris på komfort og luksuriøse omgivelser.

I haven finder du Hua Hins største swimmingpool, som er lavet som kanaler, du kan svømme igennem. Her tilbydes liggestole, parasoller, gratis håndklæde-service samt servering. Du finder desuden en kunstigt anlagt strand i børneområdet, som også byder på en vandrutsjebane for de mindste. Hotellet har et område, hvor der skal være helt ro, så du kan nyde en god bog eller blot slappe af.

Hyatt Regency Hua Hin byder på flere gode restauranter, såsom Thai restaurant, italiensk restaurant, en international restaurant samt en af byens bedste restauranter: McFarlands House, som ligger ntæt på stranden, og byder på virkelig gode steaks og andet grillet mad. Dit ophold på Hyatt Regency Hua Hin er inklusiv morgenmad, og andre måltider kan købes i restauranterne.

Hotellets Barai Spa har vundet priser for bedste spa i Thailand og Østen. Her træder du ind i et paradis med spabehandlinger, massage osv. En sjælden spa oplevelse i 1001 nats stemning. På hotellet finder du desuden fitnesscenter samt børneklub.

På Hyatt Regency Regency Hua kan du vælge mellem følgende værelses typer:

Hyatt Guests Room med møbleret balkon.
Deluxe Room til 2 voksne og 2 børn. I dette værelse kan vinduespartiet skydes til side, så det nærmest fungerer som en ”fransk balkon”.
Regency Club Room med adgang til Regency Club swimmingpoolen, og mulighed for at nyde Te og Soft Drinks i loungen. Kl. 17-19 samt gratis Before-Dinner-Drinks + stor snack buffet.
 
Alle værelser er udstyret med A/C, safeboks, minibar, TV, kaffe/te faciliteter, telefon, hårtørrer, strygebræt og strygejern.

I øvrigt: Hotellet tilbyder shuttlebus til Hua Hin centrum flere gange dagligt (mod gebyr). Der er gratis WI-FI på hele hotellet.

OBS: Ved ophold på mere end 10 nætter kan du vælge mellem: 1 Gratis middag for 2 personer på Talay Thai restaurant (kun mad), eller 60 min. spa-behandling for 2 personer.
Du får desuden 10% rabat i restauranterne: Figs, Talay og McFarland House (kun mad) samt på spa-behandlinger i Barai-spaen.

Fakta

Centrum 4 km.
Strand 0 m.
Restaurant Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Hua Hins bedste hotel
  • Hua Hins største pool
  • Østens bedste Spa
  • Ekstrem høj service
  • Eksotisk have

Vejret de kommende dage: Bangkok (Hua Hin)

TOR
28°
FRE
26°
LØR
27°
SØN
28°
MAN
30°
TIR
30°
ONS
30°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2019 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro