Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Hyatt Regency Hua Hin
Henter priser

Hyatt Regency Hua Hin

Hua Hin

Luksus når det er allerbedst, det finder du på Hyatt Regency Hua Hin. Dette er Hua Hins bedste hotel og et af Thailands bedste luksus hoteller. Hotellet ligger i en stor tropisk have, så selv når hotellet er fyldt, så føler du aldrig at her er mange gæster. I haven finder du Hua Hins største swimmingpool, som er lavet så du kan lave lange svømmeture igennem de mange kanaler, du har en kunstig strand i børne området, du har et område med vandrutsjebane, et område hvor der skal være helt ro, så du kan ligge og nyde en bog osv. Du finder mange liggestole og parasoller rundt om poolen, og her er naturligvis gratis håndklædeservice samt servering ved poolen. Stranden der ligger lige foran hotellet har også liggestole.

Du kan også nyde flere gode restauranter på hotellet. Først starter du dagen med en overdådig morgenmad, og i løbet af dagen kan du nyde Pool Barens lette køkken, og om aftenen er der både Thai Restaurant, italiensk restaurant samt international restaurant at vælge imellem, samt en af byens bedste restauranter: McFarlands House, der er det originale hus på hotellets 16 hektar store grund. Denne teaktræs restaurant ligger næsten på stranden, og byder på virkelig gode steaks og andet grillet mad, og byder på et virkelig godt udvalg af vine. På hotellet er der Lounge og en bar til at nyde eksotiske cocktails, en kold øl eller et glas hvidvin eller hvad hjerte må begærde.

Hotellets Barai Spa, har vundet et meget stort antal priser for bedste spa i Thailand og Østen. Træd ind i dette paradis og få spabehandlinger, massage osv. Dette er en sjælden spa oplevelse i 1001 nats stemning.

På hotellet finder du også et godt Fitness Center, en stor børneklub og der er shuttle service til Hua Hin Centrum, flere gange dagligt (Pris Ca 10 Kr). Rundt om hotellet ligger der flere spændende restauranter, et lille marked, thai massage steder osv.  Der erbgratis WiFi på hele resortet.

Bor I minimum 10 nætter på dette skønne hotel, får I En gratis middag på Talay Thai restauranten Uden drikkevarer), samt 10% rabat på alt hvad I spiser og drikker i Figs, Talay Thai og McFarlands House, 10% rabat på vaske og rensetøj samt 10% rabat på Ala Carte Spa Treatments i Barai Spa.

Hyatt Regency Regency Hua Hin har 213 værelser, og du kan vælge mellem følgende værelses typer:

Hyatt Guests Room er pragtfulde dobbeltværelser hvor balkonen nærmest er bygget sammen med værelset. Nyd skønne senge i et smukt thai dekoreret værelse. På balkonen er der bord og stole samt en daybed. På værelset er der aircondition, safeboks, minibar, TV, Ipod Docking station, hårtørrer, Kaffe/Te faciliteter, strygern og strygebrædt samt telefon. Desuden er her flot badeværelse med brusekabine.

Deluxe Room er til familier. Her er der dobbelt sofaseng, så I kan bo 2 voksne og 2 børn på værelset. I dette værelse kan I skyde vinduespartiet til side ud mod haven, så det nærmest fungerer som en ”fransk balkon”. Ellers er faciliteterne identisk med Hyatt Guest Rooms.

Regency Club Room er til livsnyderne skal denne kategori vælges. Her har I adgang til Regency Club swimmingpoolen, spiser morgenmad i Club Loungen, kan dagen lang nyde kaffe, Te og Soft Drinks i loungen. Kl. 17-19 er der gratis Before-Dinner-Drinks samt en stor snack buffet. Værelses faciliteterne er det samme som i Hyatt Regency Guests Rooms.

Fakta

Centrum 4 km.
Restaurant Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Hua Hins bedste hotel
  • Hua Hins største swimmingpool
  • Østens bedste Spa
  • Ekstrem høj service
  • Meget eksotisk have

Vejret de kommende dage: Bangkok (Hua Hin)

MAN
24°
TIR
26°
ONS
29°
TOR
30°
FRE
29°
LØR
30°
SØN
31°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro