Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
HSM Calas Park
hotel calas park i calas de mallorca på mallorca i spanien pool-omraade paa hotel calas park i calas de mallorca på mallorca i spanien hotel calas park i calas de mallorca på mallorca i spanien seng på hotel calas park i calas de mallorca på mallorca i spanien soveværelse på hotel calas park i calas de mallorca på mallorca i spanien opholdsstue paa hotel calas park i calas de mallorca på mallorca i spanien lejligheden paa hotel calas park i calas de mallorca på mallorca i spanien lejlighed paa hotel calas park i calas de mallorca på mallorca i spanien koekken paa hotel calas park i calas de mallorca på mallorca i spanien badevaerelse på hotel calas park i calas de mallorca på mallorca i spanien toilet på hotel calas park i calas de mallorca på mallorca i spanien reception paa hotel calas park i calas de mallorca på mallorca i spanien poolen paa hotel calas park i calas de mallorca på mallorca i spanien hotel calas park i calas de mallorca på mallorca i spanien pool-omraadet paa hotel calas park i calas de mallorca på mallorca i spanien pool paa hotel calas park i calas de mallorca på mallorca i spanien legeplads paa hotel calas park i calas de mallorca på mallorca i spanien
Henter priser

HSM Calas Park

Calas de Mallorca

HSM Calas Park er et hyggeligt lejlighedshotel med All Inclusive, en god beliggenhed samt en fantastisk udsigt. Her bor du tæt på 2 skønne strande med krystalklart vand samt byens lille centrum, som byder på få men hyggelige restauranter og butikker. Calas Park er det idéelle valg for familier, der ønsker egne lejligheder og All Incluisve på deres ferie.

Hotellet byder på en dejligt pool-område med liggestolle og parasoller samt panorama udsigt over Middelhavet. Der er børnepool samt miniklub, underholdning og legeplads for familiens mindste. Derudover tilbyder stedet minigolf, billard og mulighed for massage (alle mod gebyr).

I hotellets bar, kan du nyde forfriskende drikkevarer og snacks i løbet af dagen, mens buffet-restauranten serverer alle dagens måltider i form af lækre retter fra både det spanske og internationale køkken. Dit ophold på HSM Calas Park er med All Inclusive, som inkluderer morgenmad, frokost og aftensmad samt drikkevarer og snacks. Nøjagtigt program for All Inclusive udleveres ved ankomst, og vi tager forbehold for ændringer. 

På HSM Calas Park kan du vælge mellem følgende lejligheder:

2-værelses lejlighed
til max. 4 personer.
2-værelses lejlighed med havudsigt til max. 4 personer.

Lejlighederne er moderne indrettet og har balkon samt køkken-niche med minikøleskab, kogeplade samt enkelt køkken-udstyr. De er desuden udstyret med A/C, TV, telefon, gratis WI-FI samt safeboks (mod gebyr). Det er muligt at låne en babyseng til lejligheden (på forespørgsel).

I øvrigt: Hotellet tilbyder cykel-udlejning samt mulighed for parkering med både cykel og bil. Der er gratis WI-FI på hotellet.

OBS: På Mallorca gælder følgende turistskatter for 2018:
Skatter betales pr. person pr. nat og gælder for alle personer over 16 år (betales direkte til hotellet).

1, 2 & 3-stjernede hoteller/lejligheder: 2,20 EUR (maj til oktober) / 0,55 EUR (november til april).
3+ & 4-stjernede hoteller/lejligheder: 3,30 EUR (maj til oktober) / 0,83 EUR (november til april).
4+ & 5-stjernede hoteller/lejligheder: 4,40 EUR (maj til oktober) / 1,10 EUR (november til april).

Fuld turistskat betales de første 8 nætter – prisen halveres fra og med 9 nat.
Bemærk at Beah Tours’ klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle klassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Fakta

Centrum 150 m.
Strand 300 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Familielejligheder
  • All Inclusive
  • Fantastisk udsigt
  • Nær lækre strande
  • Gratis WI-FI

Vejret de kommende dage: Mallorca

MAN
15°
TIR
16°
ONS
16°
TOR
15°
FRE
15°
LØR
16°
SØN
17°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro