Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Hotel Tahiti Playa
Henter priser

Hotel Tahiti Playa

Santa Susanna


Hotel Tahiti Playa er et populært hotel med en central beliggenhed samt gode faciliteter, og det er dermed et ideelt valg for børnefamilier. Hotellet ligger i den hyggelige ferieby, Santa Susanna, med direkte udgang til stranden og tæt på byens mange restauranter, barer og caféer. Der kører tog fra Santa Susanna til Barcelona, hvilket er en tur på en god time.

Udendørs findes hotellets pool-område, som har både solstole og parasoller samt børnepool. Hotellet tilbyder håndklæde-service ved pool-området mod gebyr. Du kan få sulten stillet eller nyde en forfriskende drink i pool-baren. Der arrangeres dagligt aktiviteter af hotellets eget animations team, som både store og små kan deltage i. Der er ligeledes miniklub samt legeplads for de mindste.

Hotellet har sin egen buffet-restaurant, som byder på et varieret udvalg af lækre retter. Dit ophold på Hotel Tahiti Playa er inklusiv halvpension, som består af morgenmad samt aftensmad. Drikkevarer til aftensmaden er ikke inkluderet men kan tilkøbes i restauranten.

På Hotel Tahiti Playa kan du vælge mellem Superior værelser med pool eller havudsigt, eller Superior VIP familieværelser.  Alle værelser er med balkon eller terrasse og er udstyret med A/C, telefon samt satellit tv. Køleskab of safeboks er mod gebyr. Badeværelser er med toiletartikler samt hårtørrer. Familieværelserne er med havudsigt og har adgang til privat solterrasse i haven med solstole og parasoller.

I øvrigt: Hotellet har minimarked, frisør, vaskeri service, tv-rum samt mulighed for parkering. Der er WI-FI tilgængeligt på hele hotellet mod gebyr.

Vær opmærksom på, at der skal betale turist skat direkte til hotellet ved ankomst for alle voksne. Dette er ca. 1 € per dag og der betales for max. 7 dage.

 

 

Fakta

Centrum 300 m.
Strand 0 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Inklusiv halvpension
  • Flot pool område
  • Direkte på stranden
  • Børne venligt hotel
  • Store familie værelser

Vejret de kommende dage: Costa Brava

TIR
25°
ONS
26°
TOR
26°
FRE
26°
LØR
26°
SØN
26°
MAN
27°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro