Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Hotel Tahiti Playa
Henter priser

Hotel Tahiti Playa

Santa Susanna

Midt på stranden i Santa Susanna ligger Hotel Tahiti Playa. Hotellet er populært da det både har et flot pool område, er børnevenligt samt det ligger med direkte adgang til den flotte sandstrand. Her får du god valuta for pengene og du bor samtidigt midt i Santa Susanna, hvor du har adgang til både restauranter, barer, butikker og du kan med lethed bruge hotellet som udgangspunkt for en masse spændende oplevelser. Hvorfor ikke tage toget ind til Barcelona en dag, det tager kun en lille times tid.

Receptionen er åben døgnet rundt. Her finder du minimarked, frisør, vaskeri service, tv rum  samt mulighed for parkering. Receptionen har bagage opbevaring til dem, der har sen afrejse fra hotellet. Der er WI-FI tilgængeligt på hele hotellet mod mer betaling. Du kan slappe af ved poolen der har både solstole og parasoller samt børne pool. Du kan få sulten stillet i pool baren samt nyde en afkølende drink i skyggen. Der arrangeres dagligt aktiviteter af hotellets eget animations team, som både store og små kan deltage i. Der er ligeledes mini klub for de mindste samt legeplads.

Hotel Tahiti Playa byder på fine maritimt indrettet Superior værelser, Superior VIP værelser, Superior VIP Familie værelser, Suite, Suite VIP værelser samt Suite Premier værelser for op til 4 personer.

Superior værelser på ca. 21 m2. Alle værelser har enten enkelt senge eller to dobbelt senge. Der er A/C, safeboks mod betaling, telefon samt satellit tv. Køleskab er mod mer betaling. Pæne badeværelser med badekar/bruser, toilet artikler samt hårtørrer. Der er balkon med udsigt mod pool eller havet. Der kan bo op til 4 personer i disse værelser. 

Superior VIP værelser på ca. 21 m2. Alle værelser har to queen size senge. Der er A/C, safeboks mod betaling, satellit tv, køleskab, strygejern/ bræt, Der er badeværelse med bruser/badekar med toilet artikler samt hårtørrer. Adgang til privat sol terrasse i haven med solstole og parasoller. Der er balkon med havudsigt. Der kan bo to personer på disse værelser. 

Superior VIP Familie værelser på ca. 40 m2. Værelserne består af 1 Soveværelse med dobbelt seng samt 1 stue med to enkelt senge samt sidde område. Der er A/C, safeboks, satellit tv, køleskab, strygejern/ bræt. Adgang til privat sol terrasse i haven med solstole og parasoller. Der er badeværelse med bruser/badekar med toilet artikler samt hårtørrer. To balkoner med stole samt havudsigt. Der kan bo op til 4 personer i disse værelser.  

Suiter ca. 30 m2. Suiterne består af to værelser. Værelserne består af 1 soveværelse med to enkelt senge samt 1 stue med to sofasenge. Der er A/C, safeboks mod betaling, satellit tv, lille køleskab. Der er badeværelse med bruser/badekar med toilet artikler samt hårtørrer. Der er møbleret balkon. Der kan bo op til 3 voksne eller to voksne og to børn i disse suiter. 3+ 4 person sover i opredning på sove sofa i stuen. 

Suite VIP værelser på ca. 30 m2. Suiterne består af to værelser. Værelserne består af 1 soveværelse med to enkelt senge samt 1 stue med to sofasenge. Der er A/C, safeboks, satellit tv, køleskab. Der er badeværelse med bruser/badekar med toilet artikler samt hårtørrer. Der er stor møbleret balkon samt to sol senge med havudsigt. Suite VIP værelser på ca. 30 m2. Suiterne består af to værelser. Værelserne består af 1 soveværelse med to enkelt senge samt 1 stue med to sofasenge. Der er A/C, safeboks, satellit tv, køleskab. Der er badeværelse med bruser/badekar med toilet artikler samt hårtørrer. Der er stor møbleret balkon samt to sol senge med havudsigt. Der kan bo op til 3 voksne eller to voksne og to børn i disse suiter. 3+ 4 person sover i opredning på sove sofa i stuen. 

Suite Premier værelser på ca. 60 m2. Suiterne består af tre værelser. 2 soveværelserne med to enkelt senge samt 1 stue med to sofasenge. Der er A/C, safeboks mod betaling, satellit tv, køleskab. Der er badeværelse med bruser/badekar med toilet artikler samt hårtørrer. Der er møbleret balkon med havudsigt. Der kan bo op til 6 personer personer på disse værelser. 5-6 person sover i opredning på sove sofa i stuen. 

Hvis du har sen hjemrejse, så spørg i receptionen ved ankomst, om du har mulighed for at beholde dit værelse længere på afrejsedagen. Dette er ofte mod merbetaling.

Dit ophold på Hotel Tahiti Playa er inklusiv halvpension. Halvpension består af morgenmad samt aftensmad. Drikkevarer til aftensmaden er ikke inkluderet men kan tilkøbes i restauranten.

Vi i Beach Tours anbefaler, at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet.

Vær opmærksom på, at der skal betale turist skat direkte til hotellet ved ankomst for alle voksne. Dette er ca. 1 € per dag og der betales for max. 7 dage.

Fakta

Centrum300 m.
Strand0 m.
RestaurantJa
BarJa
PoolJa
BørnepoolJa

  • Inklusiv halvpension

  • Flot pool område

  • Direkte på stranden

  • Børne venligt hotel

  • Store familie værelser

Vejret de kommende dage: Costa Brava

TIR
27°
ONS
24°
TOR
25°
FRE
20°
LØR
23°
SØN
24°
MAN
25°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro