Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
La Manga Club/Hotel Principe Felipe
Oversigt over tennisbanerne
Henter priser

La Manga Club/Hotel Principe Felipe

Costa Blanca

Principe Felipe Hotel er ideelt for jer, der gerne vil have en aktiv ferie på første klasse. Hotellet er stilfuldt indrettet i spansk stil og tilbyder 192 værelser, alle med høj standard og maksimal komfort. De fleste værelser har udsigt over golfbanerne og den nærliggende nationalpark Calblanque National Park. Hvis du godt kan lide en aktiv ferie, hvor du har mulighed for at dyrke flere forskellige sportsformer, eller du blot vil slappe af samtidigt med at du bor på et luksushotel, så skal du vælge Principe Filipe Hotel, et femstjernet luksushotel beliggende på La Manga Club området. Her bor du i unikke omgivelser med udsigt til golfbanen og de to smukke naturparker, der omgiver hele resortet og swimmingpoolen. Du har gratis adgang til Spa La Manga Club, fitness faciliteterne samt Spa-området. Du har mulighed for at benytte de forskellige sportsaktiviteter på La Manga mod betaling. Her får du luksus i topklasse, et væld af faciliteter samt god service og mulighed for at spise på flere forskellige lækre restauranter.
 
Receptionen er åben døgnet rundt. Her kan du få hjælp til at booke dine sportsaktiviteter, leje bil, veksle penge samt få tips til hvor du kan spise henne på resortets mange restauranter og barer. Der er et dejligt poolområde ved hotellet med gratis solstole og parasoller. Her kan du slappe af samtidig med, at du nyder en smuk udsigt over golfbanen og de smukke naturparker, der omgiver La Manga. Der er gratis shuttle transport rundt på La Manga resortet dagligt frem til kl. 02:00 om natten. Du har gratis parkering ved hotellet samt gratis WI-FI på hele hotellet. Der er to restauranter på Principe Filipe samt tre forskellige barer. Her er du sikret høj gastronomisk kvalitet, hvor kokkene sørger for at tilberede delikate retter af de bedste råvarer. Har du lyst til at udforske resortets øvrige restauranter, så hjælper receptionen gerne med bordreservation. Der er ikke mindre end 16 restauranter rundt om på La Manga. 

Du har adgang til gode faciliteter som fitness, sauna, indendørspool samt gratis børneklub. Børneklubben er beliggende ved tennisbanerne, hvor du også har poolområde med solstole og parasoller samt restaurant. Visse aktiviteter i børneklubben kan benyttes mod betaling. Fitnessområdet er beliggende ved Las Lomas. Du har mulighed for at spille golf, tennis, fodbold og meget mere. Alle faciliteter kan benyttes, og der er  dygtige, profesionelle trænere mod betaling. Der ligger et uafhængigt cykelcenter på La Manga, hvor du kan leje cykler og opleve den smukke spanske natur, der omgiver resortet. Du kan med fordel leje en bil hjemmefra, så du hurtigt og let kommer fra lufthavnen til La Manga. Der er shuttle-service inde på området, som transporterer gæsterne mellem de forskellige faciliteter og sportsområder og kører frem til kl. 02:00 om natten.

OBS: Udendørs pool området er lukket i perioden Oktober-Marts og kan lukkes med kort varsel hvis vejrforholdene er dårlige. For nøjagtig information om åbningstider henviser vi til La Manga Club’s hjemmeside – http://lamangaclub.com/whats

Læs mere om La Manga Club Resort her.

 
Principe Filipe byder på elegante dobbeltværelser, deluxeværelser samt club rooms. Alle værelser er elegant indrettet i spansk stil med mange faciliteter. 
 
Værelsestyper: 
Dobbeltværelser på ca. 28 m2. Alle værelser har enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er satellit-tv, telefon, gratis WI-FI, minibar mod betaling, te/kaffe faciliteter, skrivebord samt safeboks. Flot badeværelse med bruser/badekar, hårtørrer samt toiletartikler. Der er  en mindre balkon. Der kan bo op til 3 personer i disse værelser. 3 person sover i ekstra opredning.
 
Deluxeværelser på ca. 28 m2. Alle værelser har to dobbeltsenge. Der er satellit tv, telefon, gratis WI-FI, minibar mod betaling, te/kaffe faciliteter, skrivebord samt safeboks. Flot badeværelse med bruser/badekar, hårtørrer, badekåbe samt slipper og toilet artikler. Der er balkon eller terrasse. Der kan bo op til 3 personer i disse værelser. 3 person sover i ekstra opredning.
 
Deluxeværelser med udsigt på ca. 28 m2. Alle værelser har to dobbeltsenge. Der er satellit-tv, telefon, gratis WI-FI, minibar mod betaling, te/kaffe faciliteter, skrivebord samt safeboks. Flot badeværelse med bruser/badekar, hårtørrer, badekåbe samt slippers og toilet artikler. Der er balkon eller terrasse med udsigt til golfbanen. Der kan bo op til 3 personer i disse værelser. 3 person sover i ekstra opredning.

Club room på ca. 32 m2. Alle værelser har en stor dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er satellit-tv, telefon, gratis WI-FI, minibar mod betaling, te/kaffe faciliteter, skrivebord samt safeboks. Gratis VIP- adgang til spaområdet. A la carte menu, 10 % på minibar, tennis/ golf-shoppen. Flot badeværelse med bruser/badekar, hårtørrer, badekåbe samt slippers og toiletartikler. Der er balkon eller terrasse med udsigt til haven eller golfbanen. Der kan bo op til 3 personer i disse værelses. 3 person sover i ekstra opredning.
 
Hvis du har sen hjemrejse, så spørg i receptionen ved ankomst, om du har mulighed for at beholde dit værelse længere på afrejsedagen. Dette er ofte mod merbetaling. 
 
I dit ophold på Principe Filipe er der inkluderet morgenmad. Der er mulighed for at tilkøbe Dine around program med enten 2 eller 3 retters menu.

OBS: Vi tilbyder ingen transfer til hotellet – vi anbefaler man lejer bil. Vi kan ligeledes være behjælpelig med at arrangere taxa transfer

 
Vi i Beach Tours anbefaler, at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet.

Fakta

Centrum800 m.
RestaurantJa
PoolJa
  • Excellent 5 stjernet hotel med høj service
  • Morgenmad inkluderet
  • Gratis adgang til fitness faciliteter
  • Gratis WI-FI
  • Flere restauranter & barer

Vejret de kommende dage: Costa Blanca

TOR
11°
FRE
16°
LØR
18°
SØN
13°
MAN
13°
TIR
12°
ONS
12°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro