Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Hotel Porto Belissario
Henter priser

Hotel Porto Belissario

Ierapetra

Porto Belissario ligger i området Ferma som ligger mellem Ierapetra og Makry Gialos. Hotellet er familie drevet og her er du i gode hænder fra start til slut. Hotellet ligger i en smuk bugt med egen uberørt naturstrand der både har sandstrand og stenstrand. Denne når du via en trappe fra hotellet. Når du bor på Porto Belissario har du halvpension og dermed styr på to af dagens vigtigste måltider. Ferma er en lille by med få tavernaer og et par supermarkeder. Du har gratis WI-FI på hotellet. I nærheden af hoteller finder du flere hyggelige små strande samt gode vandre muligheder.Receptionen er åben døgnet rundt. Her kan du få hjælp til at leje bil eller cykler samt få tips til lokale oplevelser. Der er restaurant som serverer morgenmad samt aftensmad og du kan også bestille frokost retter mod betaling. Her finder du også baren hvor du kan købe diverse drikkevarer. Der er fint pool område med swimming pool, hvor du har både solstole og parasoller. Fra hotellet går der en trappe ned til en flot uberørt strand hvor du har en blanding af sandstrand og stenstrand. Vi anbefaler at du har badesko når du benytter stranden. Der findes ikke solstole eller parasoller på stranden. Du kan parkere gratis ved hotellet.

Porto Belissario byder på fine dobbeltværelser med enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er satellit tv, telefon, dvd afspiller, gratis WI-FI samt køleskab. Badeværelse med bruser samt hårtørrer. Alle værelser har enten balkon eller terrasse med udsigt mod havet. Der kan bo op til 3 personer i disse værelser. 3 person sover i ekstra opredning på sovesofa.

Hvis du har sen hjemrejse, så spørg i receptionen ved ankomst, om du har mulighed for at beholde dit værelse længere på afrejsedagen. Dette er ofte mod merbetaling. 

Dit ophold på Porto Belissario er inklusiv halvpension. Halvpension består af morgenmad samt aftensmad. Drikkevarer til aftensmaden er ikke inkluderet, men kan købes i restauranten. 

Vi i BEACH TOURS anbefaler, at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet.

Fakta

Centrum 200 m.
Strand 100 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
  • Flot udsigt fra hotellet
  • Swimming pool
  • Direkte ved uberørt strand
  • Gratis WI-FI
  • Halvpension inkluderet i prisen

Vejret de kommende dage: Kreta - Heraklion

ONS
15°
TOR
12°
FRE
12°
LØR
15°
SØN
16°
MAN
15°
TIR
14°

At Rejse med BeachTours

Om BeachTours

Kundeservice

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro