Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Hotel Playa Dorada
Henter priser

Hotel Playa Dorada

Cala Millor/ Sa Coma

Dette familie venlige hotel ligger i Sa Coma, en lille hyggelig by, hvor du finder både restauranter, butikker og barer. Hotellet ligger ved den børne venlige Sa Coma  strand der kun ligger 150 meter fra hotellet. Der er mulighed for vandsports aktiviteter på stranden – disse er mod mer betaling. Der er gratis WI-FI på hotellet. Dagligt arrangerer hotellets dygtige personale forskellige aktiviteter samt underholdning for store og små. Hver aften er der mini disco for børnene. Bag hotellet finder du en restaurant gade samt diverse shopping muligheder samt supermarkeder.

Receptionen er åben døgnet rundt. Her kan du få hjælp til at veksle penge, tips til oplevelser samt der er mulighed for at få tøj vask mod mer betaling. På hotellet er der flere aktivitets muligheder, så som bordtennis, billard, dart, cykel udlejning, snorkling og dykning. Visse at disse aktiviteter er mod mer betaling. Der er gratis WI-FI på hotellet.
Slap af ved hotellets pool område, hvor du har børne pool, solstole samt parasoller. Der er mulighed for at få strand håndklæder dagligt mod et depositum som du får tilbage når de afleveres igen. Der er buffet restaurant på hotellet samt bar, hvor All Inclusive programmet gælder. Dette udleveres på ankomst dagen.

Playa Dorada byder på flotte store 2-værelses lejligheder på ca. 35m2. Alle lejligheder har 1 separat soveværelse med to enkelt senge, kombineret opholdsværelse/tekøkken med 2 sovesofaer. Tekøkken indeholder to kogeplader, køleskab samt enkelt køkkenudstyr. Der er A/C samt safeboks mod mer betaling. Satellit tv og telefon. Badeværelse med badekar/bruser. Alle lejligheder har balkon med møblement og havudsigt. Der kan bo op til 3 voksne og 1 barn i disse lejligheder. 3 og 4 person sover i ekstra opredning på sovesofaer i opholdsværelset.


Dit ophold på Hotel Playa Dorada er med All Inclusive.  Du får udleveret nøjagtigt program og tider ved ankomst, program og tider kan ændres. 

Hvis du har sen hjemrejse, så spørg i receptionen ved ankomst, om du har mulighed for at beholde dit værelse længere på afrejsedagen. Dette er ofte mod merbetaling.

Vi i BEACH TOURS anbefaler, at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet.

Myndighederne har per 1/7 2016 indført en turistskat som du skal betale direkte til hotellets reception. Beløbets størrelse varierer afhængig af hotellets kategori og udgør fra 1,10 euro til 2,20 euro per person per dag og gælder for alle personer over 16 år.

Fakta

Centrum 150 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Familie venligt
  • Gratis WI-FI
  • Daglig animation team
  • Tæt på stranden
  • Tæt på restauranter

Vejret de kommende dage: Mallorca

TIR
26°
ONS
27°
TOR
28°
FRE
28°
LØR
29°
SØN
28°
MAN
28°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro