Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Hotel Montemar Maritim
Henter priser

Hotel Montemar Maritim

Santa Susanna

Hotel Montemar Maritim er et fint 4 stjernet og populært hotel beliggende på promenaden i Santa Susanna. Hotellet er familie ejet og det bærer det også præg af. Du får en personlig service i behagelige omgivelser på et hotel, hvor du har gode faciliteter til rådighed. Hotellet er centralt beliggende, tæt til restauranter, butikker og barer. Du har et godt udgangspunkt, for at komme ud og opleve lokalområdet og den spanske gæstfrihed. Hotellet har hæveautomat i receptionen.

Receptionen er åben døgnet rundt. Her har du mulighed for at bruge vaskeri service mod mer betaling. Du kan opbevare din bagage, hvis du har sen afrejse. Der er en lille souvenir butik samt et supermarked. Hotellet tilbyder gratis WI-FI på alle fællesområder. Du har foran hotellet et fint pool område, hvor du har solstole og parasoller til rådighed. Her er børne pool samt en poolbar, hvor du kan købe enkle retter samt forfriskende drikkevarer. Hvis du vil en tur til stranden, så ligger den kun 100 meter fra hotellet. Er vejret lidt køligt, så tilbyder hotellet indendørs pool, jacuzzi samt sauna mod mer betaling. Der er forskellige aktiviteter så som børneklub, bordtennis, billard samt video spil til rådighed mod mer betaling. Hotellet tilbyder forskellige former for aktiviteter i løbet af dagen for store og små.
 
Hotel Montemar Maritim tilbyder pæne dobbeltværelser samt store familie værelser af forskellig udformning. Alle værelser har A/C, køleskab, telefon, tv samt WI-FI.. Der er safeboks til rådighed mod mer betaling. Badeværelse med badekar/bruser samt hårtørrer. Der er balkon.

Værelses typer:
Dobbeltværelse med enten dobbelt seng eller to enkelt senge. Værelset er ca. 18 m2. Der er A/C, køleskab, telefon, tv samt WI-FI. Der er safeboks til rådighed mod mer betaling. Badeværelse med
badekar/bruser samt hårtørrer. Der er balkon. Ekstra person/barn sover i ekstra opredning. Der kan max. være 3 personer i værelset.

Familieværelse med 5 enkelt senge eller 3 enkelt senge samt en sovesofa. Værelset er ca. 24m2. Der er A/C, køleskab, kaffemaskine, telefon, tv
samt WI-FI. Der er safeboks til rådighed mod mer betaling. Badeværelse med
badekar/bruser samt hårtørrer. Der er balkon. Ekstra person/barn sover i
ekstra opredning. Der kan max. være 4 voksne samt 1 barn i værelset.

Hvis du har sen hjemrejse, så spørg i receptionen ved ankomst, om du har mulighed for at beholde dit værelse længere på afrejsedagen. Dette er ofte mod merbetaling.

Dit ophold på Hotel Montemar Maritim er inklusiv halvpension. Det betyder morgenmad samt aftensmad. Drikkevarer kan tilkøbes.

Vi i BEACH TOURS anbefaler, at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet.

Vær opmærksom på, at der skal betale turist skat direkte til hotellet
ved ankomst for alle voksne. Dette er ca. 1 € per dag og der betales
for max. 7 dage. 

Fakta

Centrum 1.5 km.
Strand 100 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
  • Halvpension inkluderet
  • Tæt på stranden
  • Tæt på restauranter
  • Pool område
  • Store familie værelser

Vejret de kommende dage: Costa Brava

TIR
27°
ONS
24°
TOR
25°
FRE
20°
LØR
23°
SØN
24°
MAN
25°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro