Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Hotel HYB Eurocalas
splash-område på hyb eurocalas i calas de mallorca på mallorca pool på hyb eurocalas i calas de mallorca på mallorca haven på hyb eurocalas i calas de mallorca på mallorca lejlighed på hyb eurocalas i calas de mallorca på mallorca lejlighed3 på hyb eurocalas i calas de mallorca på mallorca lejlighed4 på hyb eurocalas i calas de mallorca på mallorca køkken-niche på hyb eurocalas i calas de mallorca på mallorca badeværelse på hyb eurocalas i calas de mallorca på mallorca balkon på hyb eurocalas i calas de mallorca på mallorca spisesal på hyb eurocalas i calas de mallorca på mallorca buffet2 på hyb eurocalas i calas de mallorca på mallorca buffet på hyb eurocalas i calas de mallorca på mallorca bar på hyb eurocalas i calas de mallorca på mallorca computerrum på hyb eurocalas i calas de mallorca på mallorca poolen på hyb eurocalas i calas de mallorca på mallorca splash-pool på hyb eurocalas i calas de mallorca på mallorca have på hyb eurocalas i calas de mallorca på mallorca legeplads på hyb eurocalas i calas de mallorca på mallorca legerum på hyb eurocalas i calas de mallorca på mallorca sportsbane på hyb eurocalas i calas de mallorca på mallorca
Henter priser

Hotel HYB Eurocalas

Calas de Mallorca

Hotel HYB Eurocalas er et familievenligt All Inclusive hotel med gode faciliteter og en god beliggenhed i Calas de Mallorca. Her bor du blot 350 meter fra stranden samt i kort afstand fra restauranter, caféer og butikker. Hotellet er et ideelt valg for børnefamilier, som ønsker en ferie med alle måltider inkluderet.

Hotellet byder på et stort pool-område med 4 pools og separat børnepool (sæsonåbent). Solstole og parasoller kan benyttes gratis ved pool-området samt mod et mindre gebyr ved stranden.

Familiens mindste kan benytte hotellets miniklub, som arrangerer underholdning og aktiviteter. Stedet har desuden en legeplads samt forskellige sports-faciliteter som bordtennis, billard og dart. Den nærmeste golfbane ligger ca. 10 km fra hotellet.

Hotellets buffet-restaurant serverer alle dagens måltider i form af retter fra både det spanske og internationale køkken. Dit ophold på Hotel HYB Eurocalas er med All Inclusive, som består af morgenmad, frokost og aftensmad samt drikkevarer og snacks. Snackbaren er åben i løbet af hele dagen, og kan frit benyttes når sulten melder sig.

På Hotel HYB Eurocalas kan du vælge mellem følgende værelsestyper:

Dobbeltværelse til max. 3 personer. Er i flere personer, kan i vælge 2 x dobbeltværelse med dør imellem, som dermed kan rumme 6 personer i alt – dette dog ikke vælges til dobbeltværelser på tilbud.
Familieværelse til max. 4 personer
2-værelses lejlighed til max. 4 voksne & 1 barn.

Alle værelser/lejligheder har balkon eller terrasse, og er udstyret med A/C, TV, WI-FI (mod gebyr), safeboks og hårtørrer. Lejlighederne har desuden en køkkenniche med enkelt køkkenudstyr, mikroovn samt kaffe/te-faciliteter. Mulighed for leje af babyseng i alle værelsestyper.

I øvrigt: Hotellet byder på TV-lounge samt minimarket.

OBS: På Mallorca gælder følgende turistskatter for 2018:
Skatter betales pr. person pr. nat og gælder for alle personer over 16 år (betales direkte til hotellet).

1, 2 & 3-stjernede hoteller/lejligheder: 2,20 EUR (maj til oktober) / 0,55 EUR (november til april).
3+ & 4-stjernede hoteller/lejligheder: 3,30 EUR (maj til oktober) / 0,83 EUR (november til april).
4+ & 5-stjernede hoteller/lejligheder: 4,40 EUR (maj til oktober) / 1,10 EUR (november til april).

Fuld turistskat betales de første 8 nætter – prisen halveres fra og med 9 nat.
Bemærk at Beah Tours’ klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle klassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Fakta

Centrum 1 km.
Strand 350 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • All Inclusive
  • Tæt på strand
  • Børnepool
  • Miniklub
  • Rummelige værelser

Vejret de kommende dage: Mallorca

TOR
15°
FRE
12°
LØR
12°
SØN
12°
MAN
13°
TIR
14°
ONS
14°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2019 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro