Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Hotel Holiday Polynesia
hotel holiday polynesia i benalmadena på costa del sol splash på hotel holiday polynesia i benalmadena på costa del sol vandrutsjebane på hotel holiday polynesia i benalmadena på costa del sol værelse på hotel holiday polynesia i benalmadena på costa del sol spiseplads på hotel holiday polynesia i benalmadena på costa del sol restaurant på hotel holiday polynesia i benalmadena på costa del sol splash-område på hotel holiday polynesia i benalmadena på costa del sol pool på hotel holiday polynesia i benalmadena på costa del sol jacuzzi på hotel holiday polynesia i benalmadena på costa del sol indendørs pool på hotel holiday polynesia i benalmadena på costa del sol hotellet holiday polynesia i benalmadena på costa del sol aften på hotel holiday polynesia i benalmadena på costa del sol
Henter priser

Hotel Holiday Polynesia

Benalmadena Costa

Holiday Polynesia er et All Inclusive og koncept hotel med temaet Polynesien. Hotellet byder på et væld af faciliteter for både voksne og børn, og er derfor det ideelle valg for børnefamilier. Holiday Polynesia er beliggende i byen, Benalmadema, blot 2 km fra centrum med restauranter, caféer og butikker.

Hotellets store pool-område har gratis solstole og parasoller, samt børnepool og egen vandpark med flere tema områder, såsom Tresure Island, The Lost World og The Jungle (OBS: Vandparken er åben fra april-oktober). Der tilbydes håndklæde-service mod gebyr. Hotellet har desuden et lækkert spa-område, hvor du kan nyde selvforkælelse og behandlinger (mod gebyr).

På Holiday Polynesia er der flere forskellige sportsmuligheder som f.eks. cykling, tennis, ekstrem sport, svømning og meget mere. Du kan også prøve kræfter med bowling, spille hallen, biografen eller gå en tur i Nintendo WII rummet. Visse faciliteter er mod gebyr.

Hotellet har 3 restauranter og 3 snackbarer på hotellet, hvor du har mulighed for at få stillet sult og tørst under din ophold. Dit ophold er med All Inclusive, som består af morgenmad, frokost og aftensmad samt snacks og drikkevarer. All Inclusive måltider indtages som hovedregel i buffet-restauranten, dog inkluderer prisen 2 x aftensmad i en af de andre restauranter (mod bestilling). Nøjagtigt All Inclusive program udleveres ved ankomst, og vi tager forbehold for ændringer.

På Holiday Polynesia bor du i rummelige Junior Suiter med delvis havudsigt. Junior Suiterne er på ca. 70 m2 og med plads til max. 4 personer (inkl. babyer u. 2 år). Alle suiter er med balkon eller terrasse, separat soveværelse med 2 enkeltsenge samt opholdsværelse med sovesofa samt køkkenniche med enkelt køkkenudstyr. Suiterne er desuden udstyret med A/C, TV, telefon, safeboks (mod gebyr), hårtørrer, el-kedel, mikroovn og køleskab.

I øvrigt: Holiday Polynesia er en del af kæden, Holiday world, som består af fire hoteller. Hotellet har eget supermarked.

Fakta

Centrum 2 km.
Strand 200 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Tema vandpark (april-okt)
  • 3 restauranter & 3 barer
  • Legeplads samt børneklub
  • Polynesisk temahotel
  • Mange gode faciliteter

Vejret de kommende dage: Costa del Sol

MAN
30°
TIR
27°
ONS
26°
TOR
28°
FRE
31°
LØR
32°
SØN
32°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro