Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Hotel Holiday Polynesia
Henter priser

Hotel Holiday Polynesia

Benalmadena Costa

I Benalmadema finder du dette flotte koncept hotel, hvor temaet er Polynesien. Hele hotellet er bygget i samme stil og er det ultimative børne og familie hotel med mange gode faciliteter, egen vandpark, dejligt spa område og et væld af faciliteter for både store og små. Du bor her med All Inclusive så du ikke behøver at bekymre dig om hvor du skal spise eller hvad du skal drikke. Hotellet er en del af Holiday world som består af fire hoteller. Der er kæmpe vandland med flere tema områder, både Tresure Island, The Lost World og The Jungle for at blot nævne er par af dem. Der er oplevelser for alle aldre og du keder dig aldrig når du holder ferie på Holiday World.

Receptionen er åben døgnet rundt, her kan du få hjælp til at veksle penge, få tips til oplevelser i lokal området, leje bil, få hjælp til at finde rundt til de forskellige aktiviteter eller booke plads i et af de mange forskellige spa områder, restauranter eller få tider til hvornår bussen kører mod Beachklubben og vandparken. Der er flere forskellige sports muligheder så som cykling, tennis, ekstrem sport, svømning og meget mere. Du kan også prøve kræfter med bowling, spille hallen, gå en tur i biografen eller gå en tur i Nintendo WII rummet og prøve kræfter med de forskellige spil der. Visse faciliteter benyttes mod mer betaling.
Der er tre restauranter og tre snackbarer på hotellet, hvor du har mulighed for at få stillet sult og tørst under din ophold. Du får nøjagtigt program udleveret ved ankomst.
Der er et dejligt pool område hvor du har gratis solstole og parasoller samt børne pool. Hotellet tilbyder poolhåndklæder mod et depositum som du får retur når du afleverer håndklæderne igen.
Husk at du har adgang til det store flotte vandland område med hele 7 tema områder som du når fra hotellet med shuttlebus. Denne kører dagligt flere gange om dagen frem og tilbage. Obs: vandparken er åben April – Oktober.
Der er dagligt underholdning på hele hotellet for både store og små samt miniklub for de mindste. Hotellet har eget supermarked hvor der både er diverse dagligdags varer, snacks, drikkevarer samt souvenirs. Der er mulighed for at benytte hotellets vaskeri service mod mer betaling.
Vi kan blive ved med at opremse alle de gode faciliteter, men dette hotel skal opleves på egen hånd. Velkommen til Holiday World Polynesia.

Holiday World  Polynesia byder på fine, rummelige  junior suiter på ca. 70 m2. Alle suiter har separat soveværelse med to enkelt senge på 1,2 m. samt opholdsværelse med sovesofa, A/C, satellit tv, telefon, køkken med enkelt køkken udstyr, micro-ovn samt køleskab. Der er safeboks der kan lejes mod betaling. Stort badeværelse med badekar samt separat bruser samt hårtørrer. Møbleret balkon. Der kan bo op til 4 personer i disse værelser. 3 samt 4 person sover i opredning på sovesofa i opholdsrummet. Der findes værelser med direkte havudsigt samt begrænset havudsigt. Dette bestemmer du når du bestiller din rejse.

Hvis du har sen hjemrejse, så spørg i receptionen ved ankomst, om du har mulighed for at beholde dit værelse længere på afrejsedagen. Dette er ofte mod merbetaling.

Dit ophold på Holiday World Polynesia er inkluderet All Inclusive. Du får nøjagtigt program samt tider oplyst ved indtjekning på hotellet.

Vi i BEACH TOURS anbefaler, at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet.

Fakta

Centrum 2 km.
Restaurant Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • 7 tema vandparker (April-Okt)
  • 3 restauranter og 3 barer
  • Legeplads samt børne klub (3-13år)
  • Polynesisk temahotel
  • Mange gode faciliteter

Vejret de kommende dage: Costa del Sol

TIR
24°
ONS
25°
TOR
24°
FRE
30°
LØR
29°
SØN
27°
MAN
28°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro