Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Hotel Holiday Polynesia
Henter priser

Hotel Holiday Polynesia

Benalmadena Costa

Holiday Polynesia er et All Inclusive og koncept hotel med temaet Polynesien. Hotellet byder på et væld af faciliteter for både voksne og børn, og er derfor det ideelle valg for børnefamilier. Holiday Polynesia er beliggende i byen, Benalmadema, blot 2 km fra centrum med restauranter, caféer og butikker.

Hotellets store pool-område har gratis solstole og parasoller, samt børnepool og egen vandpark med flere tema områder, såsom Tresure Island, The Lost World og The Jungle. Der tilbydes håndklæde-service mod gebyr. Hotellet har desuden et lækkert spa-område, hvor du kan nyde selvforkælelse og behandlinger (mod gebyr).

På Holiday Polynesia er der flere forskellige sportsmuligheder som f.eks. cykling, tennis, ekstrem sport, svømning og meget mere. Du kan også prøve kræfter med bowling, spille hallen, biografen eller gå en tur i Nintendo WII rummet. Visse faciliteter er mod gebyr.

Hotellet har 3 restauranter og 3 snackbarer på hotellet, hvor du har mulighed for at få stillet sult og tørst under din ophold. Dit ophold er med All Inclusive, som består af morgenmad, frokost og aftensmad samt snacks og drikkevarer. All Inclusive måltider indtages som hovedregel i buffet-restauranten, dog inkluderer prisen 2 x aftensmad i en af de andre restauranter (mod bestilling). Nøjagtigt All Inclusive program udleveres ved ankomst, og vi tager forbehold for ændringer.

På Holiday Polynesia bor du i rummelige Junior Suiter med delvis havudsigt. Junior Suiterne er på ca. 70 m2 og med plads til max. 4 personer (inkl. babyer u. 2 år). Alle suiter er med balkon eller terrasse, separat soveværelse med 2 enkeltsenge samt opholdsværelse med sovesofa samt køkkenniche med enkelt køkkenudstyr. Suiterne er desuden udstyret med A/C, TV, telefon, safeboks (mod gebyr), hårtørrer, el-kedel, mikroovn og køleskab.

I øvrigt: Holiday Polynesia er en del af kæden, Holiday world, som består af fire hoteller. Hotellet har eget supermarked.

Fakta

Centrum 2 km.
Strand 200 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Tema vandpark (april-okt)
  • 3 restauranter & 3 barer
  • Legeplads samt børneklub
  • Polynesisk temahotel
  • Mange gode faciliteter

Vejret de kommende dage: Costa del Sol

SØN
17°
MAN
16°
TIR
16°
ONS
15°
TOR
13°
FRE
10°
LØR
11°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro