Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Hotel Delamar - Adults Only
Henter priser

Hotel Delamar - Adults Only

Lloret de Mar

Hotel Delamar er et moderne og nyrenoveret voksen hotel (fra 18 år) med et unikt udtryk, som egner sig rigtig godt til par. Hotellet er beliggende i Lloret de Mar’s livlige kvarter, som byder på restauranter, tapas barer og natteliv. Hotellet ligger desuden kun få minutter fra stranden.

Hotel Delamar har sin helt egen stil, hvor der er fokus på design, interiør, møbler og lounge stemning. Der er et fint udendørs pool-område samt tagterrasse, som ligeledes har pool med bar samt solstole, og en flot udsigt over Lloret de Mar. Der tilbydes håndklæde service ved pool-området mod depositum, og håndklæder må desuden medbringes til stranden. Hotellet har ydermere et flot fitness rum, hvor der ugentligt tilbydes forskellige former for yoga og pilates.

Om aftenen kan du nyde vellavede drinks i baren, hvor en lokal DJ sætter stemningen, hvorefter du kan smage middelhavs inspirerede retter fra restauranten.

Hotel Delamar byder på flotte og moderne dobbeltværelser med balkon eller terasse. Værelserne har køleskab, te/kaffe faciliteter, stort fladskærms tv, safeboks, gratis WI-FI samt A/C. Ydermere er der badeværelse med rain shower samt hårtørrer.

I øvrigt: Der er gratis WI-FI på alle hotellets offentlige områder. Der udleveres dagligt et gratis pool/strand håndklæde i receptionen mod depositum.

Vær opmærksom på, at der skal betale turist skat direkte til hotellet ved ankomst for alle voksne. Dette er ca. 1 € per dag og der betales for max. 7 dage.

Fakta

Centrum 100 m.
Strand 400 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
  • Adults only hotel
  • Mulighed for halvpension
  • Ny renoveret flot hotel
  • Gratis Wi-FI
  • Tæt på byliv og shopping

Vejret de kommende dage: Costa Brava

TIR
29°
ONS
28°
TOR
30°
FRE
27°
LØR
26°
SØN
25°
MAN
26°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro