Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Hotel Delamar - Kun for voksne
Henter priser

Hotel Delamar - Kun for voksne

Lloret de Mar

Hotel Delamar er et moderne og nyrenoveret voksen hotel (fra 18 år) med et unikt udtryk, som egner sig rigtig godt til par. Hotellet er beliggende i Lloret de Mar’s livlige kvarter, som byder på restauranter, tapas barer og natteliv. Hotellet ligger desuden kun få minutters gang fra den brede, lange sandstrand.

Hotel Delamar har sin helt egen stil, hvor der er fokus på design, interiør, møbler og lounge stemning. Der er et fint udendørs pool-område med opvarmet pool samt tagterrasse, som ligeledes har pool med bar samt solstole, og en flot udsigt over Lloret de Mar. Der tilbydes håndklæde-service ved pool-området mod depositum, og håndklæder må desuden medbringes til stranden. Hotellet har ydermere et flot fitness-rum, hvor der ugentligt tilbydes forskellige former for yoga og pilates.

Om aftenen kan du nyde vellavede drinks i baren, hvor en lokal DJ sætter stemningen, hvorefter du kan smage middelhavs inspirerede retter fra restauranten. Dit ophold på Hotel Delamar er inklusiv morgenmad eller halvpension (morgenmad og aftensmad).

På Hotel Delamar bor du i flotte og moderne dobbeltværelser til 2 personer. Værelserne har balkon eller terrasse, og er udstyret med køleskab, te/kaffe faciliteter, stort fladskærms tv, safeboks, gratis WI-FI, hårtørrer samt A/C.

I øvrigt: Der er gratis WI-FI på alle hotellets offentlige områder. Der udleveres dagligt et pool/strand håndklæde i receptionen mod depositum. Hotellet tilbyder cykeludlejning.
 
Vær opmærksom på, at der skal betale turist skat direkte til hotellet ved ankomst for alle voksne. Dette er ca. 1 € per dag og der betales for max. 7 dage.

Fakta

Centrum100 m.
Strand400 m.
RestaurantJa
BarJa
PoolJa
  • Voksenhotel (min. 18 år)
  • Mulighed for halvpension
  • Nyrenoveret
  • Gratis WI-FI
  • Tæt på byliv og shopping

Vejret de kommende dage: Costa Brava

MAN
21°
TIR
19°
ONS
19°
TOR
22°
FRE
21°
LØR
20°
SØN
13°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro