Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Hotel Brisa
pool på hotel brisa i benidorm på costa blanca hotel brisa i benidorm på costa blanca buffet2 på hotel brisa i benidorm på costa blanca værelse på hotel brisa i benidorm på costa blanca værelse2 på hotel brisa i benidorm på costa blanca værelse3 på hotel brisa i benidorm på costa blanca badeværelse på hotel brisa i benidorm på costa blanca badeværelse2 på hotel brisa i benidorm på costa blanca terrasse på hotel brisa i benidorm på costa blanca buffet på hotel brisa i benidorm på costa blanca buffet3 på hotel brisa i benidorm på costa blanca fitnesscenter på hotel brisa i benidorm på costa blanca
Henter priser

Hotel Brisa

Benidorm

Hotel Brisa er et hyggeligt hotel med en fantastisk beliggenhed lige ved stranden i Benidorm. Her bor du lige ved vandet samt i kort gåafstand fra et hav af restauranter, caféer og butikker. Vil du ud og opleve, ligger forlystelsesparken Terra Mítica blot 15 minutters kørsel derfra. Hotel Brisa er det ideelle valg for dig, der ønsker at bo tæt på det hele.

Hotellet byder på pool-område, og i højsæsonen arrangeres der aften arrangementer ved poolen. Er du mere til strand, findes denne lige nedenfor. Der er desuden fitnesscenter på hotellet.

I baren kan du nyde forfriskende drikkevarer og snacks, mens buffet-restauranten serverer lækre retter i et varieret udvalg – fra både det spanske og internationale køkken. Dit ophold på Hotel Brisa er inklusiv halvpension, som består af morgenmad og aftensmad.

På Hotel Brisa kan du vælge mellem følgende værelsestyper:

Dobbeltværelse med delvis havudsigt til max. 3 personer.
Dobbeltværelse med havudsigt til max. 3 personer.
Junior Suite til max. 4 personer.

Alle værelser er med balkon eller terrasse samt dobbeltseng/ 2 enkeltsenge samt sovesofa. Værelserne er desuden udstyret med A/C, TV, minibar, hårtørrer samt safeboks (mod gebyr).

I øvrigt: Hotellet tilbyder gratis WI-FI. Der er mulighed for parkering tæt ved hotellet (mod gebyr).

Vi kan på dette rejsemål arrangere transfer – prisen afhænger af ankomst og afrejsetidspunkt. For pris – kontakt os på: kontakt@beachtours.dk

Fakta

Centrum100 m.
Strand0 m.
RestaurantJa
BarJa
PoolJa
  • Direkte på stranden
  • Centralt i Benidorm
  • Gratis WI-FI
  • Moderne værelser
  • Inkl. halvpension

Vejret de kommende dage: Costa Blanca

MAN
15°
TIR
15°
ONS
16°
TOR
14°
FRE
15°
LØR
17°
SØN
17°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro