Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Hotel Atenea Park & Suites
Henter priser

Hotel Atenea Park & Suites

Sitges - Syd for Barcelona

I Vilanova i la Geltrú der er beliggende ca. 10 km fra Sitges finder du Hotel Atenea Park der består at lejligheder samt suiter. Hotellet er ideelt til jer der ønsker rummelige lejligheder, gode faciliteter samt en god beliggenhed i en lille, smuk spansk by fyldt med charme og gode muligheder for at opleve essensen af Spanien. Her får du både en hyggelig have med to swimming pools, tæt afstand til sandstrand samt den hyggelige marina hvor du har et fint udvalg af restauranter og barer. 

Receptionen er åben døgnet rundt. Her kan du få hjælp til at veksle penge, leje bil samt få tips til udflugter. Du finder her et vaskeri hvor du mod betaling kan få vasket dit tøj. Der er restaurant, cafe samt en bar på hotellet så der er rig mulighed for at få stillet sulten, hvis du ikke selv ønsker at lave mad i din lejlighed. Der er et mindre fitness rum samt en legeplads til børnene. Der er en fin have med to swimming pools, en for voksne samt en for børn samt der er solstole og parasoller til fri afbenyttelse. Hotellet tilbyder gratis WI-FI på hele området. Der er mulighed for at parkere i hotellet egen garage. 

Hotel Atenea Park & Suites byder på fine, rummelige 1 samt 2 værelses lejligheder. 

1-værelses lejlighed i åben planløsning på ca. 35 m2. Alle lejligheder har enten en dobbeltseng eller to enkelt senge. Der er tekøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, micro-ovn samt enkelt køkkenudstyr. Der er A/C, satellit tv, telefon, minibar mod betaling, gratis WI-FI samt mulighed for minibar mod betaling. Der er spiseplads samt sofa område. Sofaer kan benyttes som sove sofaer til ekstra personer. Badeværelse med badekar/bruser samt hårtørrer. Der kan bo op til 3 personer i disse lejligheder. 3 person sover i opredning på sove sofa. 

2-værelses lejlighed på ca. 50 m2. Der er separat soveværelse med skydedør samt en dobbeltseng eller to enkelt senge. Opholdværelse med 2 sove sofaer, spiseplads samt tekøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, micro-ovn samt enkelt køkkenudstyr. Der er A/C, satellit tv, telefon, minibar mod betaling, gratis WI-FI samt mulighed for minibar mod betaling. Badeværelse med badekar/bruser samt hårtørrer. Der kan bo op til 4 personer i disse lejligheder. 3 samt 4 person sover i opredning på sove sofa. 

Dit ophold på Hotel Atenea Park & Suites er eksklusiv måltider. Der kan tilkøbes morgenmad eller halvpension. Halvpension består af morgenmad samt aftensmad. Der indgår ikke drikkelse til aftensmaden, men kan købes i restauranten.

Det er ikke muligt at bestille transfer, men du kan med fordel tage taxa til hotellet fra lufthavnen.


Vi i Beach Tours anbefaler, at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet.  

Fakta

Centrum 0 m.
Restaurant Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Flotte lejligheder
  • To swimming pools
  • Mulighed for halvpension
  • Tæt på stranden
  • Gratis WI-FI

Vejret de kommende dage: Costa Brava

TIR
27°
ONS
24°
TOR
25°
FRE
20°
LØR
23°
SØN
24°
MAN
25°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro