Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Hotel & Apt Aquamarina Golf
Henter priser

Hotel & Apt Aquamarina Golf

Golf del Sur

I området Golf del Sur der befinder sig tæt på den sydlige lufthavn på Tenerife, finder du dette flotte hotel beliggende tæt på strandpromenaden i San Miguel de Abona. Hotellet er velegnet til dig, der gerne vil bo tæt på områdets golfbaner, have et hotel med gode faciliteter og tæt på havet. Hotellet er delt op i to dele, en med lejligheder samt en med hotelværelser. Vi tilbyder fine dobbeltværelser i hoteldelen. Der må påregnes nogen støj fra den nærliggende lufthavn.

Receptionen er åben døgnet rundt. Her finder du hæveautomat, du kan få hjælp til at booke tider på de to nærliggende golfbaner eller besøge mimimarkedet hvor du finder de mest basale dagligvarer, slik, drikkevarer samt aviser. Der er indendørs svimmingpool, fitness lokale og forskellige sports aktiviteter til rådighed. Der er børne underholdning samt børne klub dagligt og visse arrangementer om aftenene. Hotellet byder på hele 3 buffet restauranter samt barer. Hvis du ikke er til en tur på golfbanen så kan du slappe af ved poolområderne, der er hele 3 swimmingpools du kan bolte dig på og der er naturligvis gratis solstole og parasoller. Børnene kan også tage en tur på legepladsen, hvor de har rig mulighed for at udfolde sig.  Tæt på hotellet finder du en naturstrand, denne er ikke børnevenlig og du finder ikke solstole eller parasoller her.

Hotel Aquamarina Golf byder på fine og rummelige dobbeltværelser eller på gode 2-værelses lejligheder.

Dobbeltværelser på ca. 30 m2. Alle værelser har en dobbeltseng, A/C, satellit tv. Minibar samt deponeringsboks er mod mer betaling. Pænt badeværelse med bruser. Der er balkon. Visse værelser har mulighed for havudsigt. Dette vælger du når du bestiller dit ophold. Ekstra person/barn sover i opredning i ekstraseng. Der er max. plads til 3 personer i værelserne.

2-værelses lejlighed på ca. 50 m2. Alle lejligheder har separat soveværelse med enten en dobbeltseng eller to enkelt senge. Opholdsværelse med sovesofa, tekøkken med kogeplader, køleskab, enkelt køkkenudstyr, micro-ovn samt elkedel. Badeværelse med bruser samt hårtørrer. Der er safeboks samt WI-FI mod betaling. Alle lejligheder har gratis A/C, telefon og tv. Satellit kanaler er mod betaling. Der kan bo enten 2 voksne og 2 børn eller 3 voksne. Børn og ekstra voksen sover i opredning på sovesofa i opholdsrummet. 

Hvis du har sen hjemrejse, så spørg i receptionen ved ankomst, om du har mulighed for at beholde dit værelse længere på afrejsedagen. Dette er ofte mod merbetaling.

Dit ophold på Hotel Aquamarina Golf er inklusiv All Inclusive for dobbeltværelserne. Bor du i lejlighed er der ingen pensioner inkluderet. Der er mulighed for at tilkøbe enten morgenmad eller halvpension.

Fakta

Centrum 1.3 km.
Strand 1 km.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Golf hotel
  • Shuttle-bus til stranden
  • 3 restauranter
  • Gode faciliteter
  • Indendørs pool

Vejret de kommende dage: Tenerife

ONS
13°
TOR
12°
FRE
11°
LØR
16°
SØN
17°
MAN
17°
TIR
17°

At Rejse med BeachTours

Om BeachTours

Kundeservice

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro