Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Hilton Hua Hin Resort & Spa
Henter priser

Hilton Hua Hin Resort & Spa

Hua Hin

Hilton Hua Hin Resort & Spa er beliggende midt i Hua Hin centrum, med alle restauranterne, cafeerne, barerne og butikkerne, lige rundt om dig. Samtidigt er du på stranden, kombinationen by og strand er perfekt for dig der ønsker at kunne gå til det hele. Vil du bo ved vandkanten og samtidigt midt i byen – så er muligheden her.

Hotellet har mange restauranter at vælge mellem – hele 6 af slagsen, der i blandt et lokalt bryggeri og den populære kinesiske restaurant på toppen af hotellet.

Den store swimmingpool er centrum af hotellet, og her finder du mange solsenge hvor de mange afslappende timer kan nydes. Der er naturligvis også parasoller og håndklædeservice. Her finder du også en poolbar og på vej til stranden ligger den hyggelige beach bar.

På hotellet er der Fitness Center, stort spa, tennis baner, squash baner, bordtennis, billiard, Kidz Club, cykel udlejning og butikker.

Hilton Hua Hin Resort byder på flotte dobbeltværelser samt Ocean Suiter. Alle værelser har enten en meget stor dobbeltseng eller to queen size senge. Værelserne har trægulv, siddeområde, TV, DVD, aircondition, minibar, safeboks, kaffe/te faciliteter, telefon og badeværelse med både badekar og brusekabine samt hårtørrer.

Værelses typer:

Hilton Ocean View værelserne har flot udsigt fra den møblerede balkon over havet. Værelserne er smukt dekoreret og rummelige – hele 42 m2. Der er enten en meget stor double seng eller 2 queen Size senge. Værelserne har trægulv, siddeområde, TV, DVD, aircondition, minibar, safeboks, kaffe/te faciliteter, telefon og badeværelse med både badekar og brusekabine samt hårtørrer. Der kan bo enten 3 voksne eller to voksne og to børn på disse værelser.

Premier Ocean View værelserne er for dig der gerne vil have mere plads – værelserne er 60 m2. Værelserne er smukt dekoreret og rummelige. Der er enten en meget stor double seng eller 2 queen Size senge. Værelserne har trægulv, siddeområde, TV, DVD, aircondition, minibar, safeboks, kaffe/te faciliteter, telefon og badeværelse med både badekar og brusekabine samt hårtørrer. Der kan bo enten 3 voksne eller to voksne og to børn på disse værelser.

Ocean Suite værelserme er for dig der vil have meget plads. De har seperat stue og soveværelse, og er på ca. 80 m2. Der er enten en meget stor double seng eller 2 queen Size senge. Værelserne har trægulv, siddeområde, TV, DVD, aircondition, minibar, safeboks, kaffe/te faciliteter, telefon og badeværelse med både badekar og brusekabine samt hårtørrer. Der kan bo enten 3 voksne eller to voksne og to børn på disse værelser. Suiten har også kæmpe balkon.

Hvis du har sen hjemrejse, så spørg i receptionen ved ankomst, om du har mulighed for at beholde dit værelse længere på afrejsedagen. Dette er dog ofte mod merbetaling men ikke altid.

Dit ophold på Hilton Hua Hin er inklusiv morgenmad.

Vi i BEACH TOURS anbefaler, at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet. 

 

 

 

 

Fakta

Centrum500 m.
RestaurantJa
PoolJa
BørnepoolJa

  • Gratis upgrade til Deluxe værelser

  • Familie venligt hotel

  • Direkte på stranden

  • Stort udvalg af restauranter

  • Mange gode faciliteter

Vejret de kommende dage: Bangkok (Hua Hin)

FRE
26°
LØR
27°
SØN
29°
MAN
28°
TIR
30°
ONS
30°
TOR
30°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro