Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
HG Tenerife Sur
Henter priser

HG Tenerife Sur

Los Cristianos

HG Tenerife Sur er et større mellemklasses lejlighedshotel beliggende i dejlige Los Cristianos tæt på både strand, shopping og restauranter. Hotellet tilbyder et stort poolområde opvarmede pools både til voksne og børn. Stranden finder du kun 8 mins. gang fra hotellet. 

Receptionen er åben døgnet rundt. Her får du hjælp til at bestille lejebil, veksle valuta eller få tips til oplevelser på Tenerife. Der forefindes også et mindre minimarket på hotellet, hvor du finder det mest nødvendige.   Hotellet har et fint swimmingpool område med separat børnepool. Her finder du solstole og parasoller. Der er poolbar som byder på forfriskninger og snacks. For den aktive er der både squash bane, bordtennis og billard mod betaling. Desuden sauna og mulighed for massage mod betaling. Der er legeplads til de mindste. Hotellet har både snackbar samt restaurant hvor du kan få stillet sult og tørst under dit ophold. 

HG Tenerige Sur byder på 2-værelses lejligheder.

Alle lejligheder har enten en dobbeltseng eller to enkelt senge. Lejlighederne er lettere slidte og lyse. Der er badeværelse med badekar/bruser med hårtørrer. Køkkenniche med kogeplader, ovn, brødrister og el-kedel.  Der er sovesofa, telefon, satelit-tv og safeboks mod betaling samt WIFi mod betaling.


2-værelses lejlighed med separat soveværelse med enten en dobbeltseng eller to enkelt senge. Opholdsværelse med Køkkenniche med kogeplader, ovn, brødrister og el-kedel.  Der er sovesofa, telefon, satelit-tv og safeboks mod betaling samt WIFi mod betaling. Lejlighederne er lettere slidte og lyse. Der er badeværelse med badekar/bruser med hårtørrer. Der kan bo op til 2 voksne og 2 børn eller 4 voksne i disse lejligheder. 3 og 4 person sover i ekstra opredning i sovesofa. 

Hotellet består af 2 bygninger. En 7 etagers med elevator og en 3-etagers uden elevator.

Hvis du har sen hjemrejse, så spørg i receptionen ved ankomst, om du har mulighed for at beholde dit værelse længere på afrejsedagen. Dette er ofte mod merbetaling.

Dit ophold på HG Tenerife Sur er uden måltider. Morgenmad og halvpension kan tilkøbes.

Vi i BEACH TOURS anbefaler, at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet.

Fakta

Centrum 400 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Opvarmet swimmingpool
  • Mulighed for morgenmad og halvpension
  • Squashbane
  • Sauna
  • Flot poolområde

Vejret de kommende dage: Tenerife

TIR
19°
ONS
26°
TOR
27°
FRE
25°
LØR
27°
SØN
27°
MAN
27°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro