Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
HG Tenerife Sur
pool2 på tenerife sur i los cristianos på tenerife aften på tenerife sur i los cristianos på tenerife poolen på tenerife sur i los cristianos på tenerife soveværelse på tenerife sur i los cristianos på tenerife lejlighed på tenerife sur i los cristianos på tenerife lejlighed3 på tenerife sur i los cristianos på tenerife lejlighed2 på tenerife sur i los cristianos på tenerife køkken på tenerife sur i los cristianos på tenerife terrasse på tenerife sur i los cristianos på tenerife terrasse-område på tenerife sur i los cristianos på tenerife pool-område på tenerife sur i los cristianos på tenerife hotellet tenerife sur i los cristianos på tenerife pool på tenerife sur i los cristianos på tenerife solterrasse på tenerife sur i los cristianos på tenerife hotel tenerife sur i los cristianos på tenerife poolen på tenerife sur i los cristianos på tenerife aften ved poolen på tenerife sur i los cristianos på tenerife hotelfacade på tenerife sur i los cristianos på tenerife hotelfacade på tenerife sur i los cristianos på tenerife
Henter priser

HG Tenerife Sur

Los Cristianos

HG Tenerife Sur er et større lejlighedshotel med en rigtig god beliggende i dejlige Los Cristianos. Her bor du blot en kort gåtur fra både strand, shopping og restauranter. Hotellet egner sig rigtig godt til familier, der ønsker egne lejligheder samt en god beliggenhed.

Hotellet byder på et stort pool-område med flere pools, herunder separat børnepool. Her finder du solstole, parasoller samt pool-baren, hvor du kan købe forfriskninger og snacks.

For den aktive er der både squashbane, bordtennis og billard på hotellet (mod gebyr). Der er en legeplads til de mindste. Stedet har desuden et spa-område med sauna og mulighed for massage (mod gebyr).

I snackbaren og restauranten kan du kan få stillet sulten og tørsten. Dit ophold på HG Tenerife Sur er eksklusiv måltider. Der kan tilkøbes morgenmad eller halvpension, som består af morgenmad samt aftensmad.

På HG Tenerige Sur bor du i rummelige 2-værelses lejligheder til max. 3 voksne & 1 barn.

Alle lejligheder har balkon eller terrasse, separat soveværelse med enten 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge samt opholdsrum med sovesofa. Lejlighederne er desuden udstyret med køkkenniche med kogeplader, ovn, brødrister og el-kedel, samt TV, safeboks (mod gebyr), WI-FI (mod gebyr) og hårtørrer.

I øvrigt: Hotellet har et lille minimarked.

OBS: Ved køb af halvpension er Julemiddag d. 25/12 samt Nytårsmiddag d. 31/12 inkluderet i prisen.

OBS: Der kan i perioder forekomme støjgener fra nærliggende barer/spillesteder.

Fakta

Centrum 400 m.
Strand 500 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Internet Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Opvarmet pool
  • Tilkøb af pension
  • Squash-bane
  • Sauna
  • Flot pool-område

Vejret de kommende dage: Tenerife

LØR
23°
SØN
19°
MAN
19°
TIR
20°
ONS
20°
TOR
20°
FRE
20°

At Rejse med BeachTours

Om BeachTours

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro