Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Grecotel Kos Imperial Thalasso
Henter priser

Grecotel Kos Imperial Thalasso

Kos by

Er du til luksus og total selvforkælelse er Grecotel Kos Imperial Thalasso stedet for din drømmeferie på Kos. Hotellet regnes for at være et af øens absolut bedste og giver på alle måder en 5-stjernet ferie.
Hotellet er bellggende i fredelige omgivelser, lige ud til stranden, i Psalidi området ca 5 km fra Kos by. Grecotel Kos Imperial Thalasso fremstår som en sand oase med flere bygninger spredt udover en flot og velplejet eksotisk have med hele 3 store pools – alle med saltvand – “lazy rivers” og vandfald. På stranden (grus/småsten) lige nedenfor poolområdet er der gratis solstole, parasoller, omklædningskabiner, brusere og håndklæde-service.

Indendørs er der 2 swimmingpools i forbindelse med den meget store og flotte Thalasso Spa afdeling,drevet efter filosofier som øens berømte søn Hippokrates lancerede for flere tusind år siden. Her tilbydes en væld af forskellige massage- og skønhedsbehandlinger (mod betaling), sauna, dampbade og fitness rum. 

Måltiderne på Grecotel Kos Imperial Thalasso er et kapitel for sig. Her bliver der kræset om alle detaljer og hotellet råder over hele 3 restauranter. Hovedrestauranten The Lagoon er bygget helt ud i den store swimmingpool så du kan nyde en vidunderlig udsigt imens du indtager kokkens mange lækkerier. A la Carte restauranten The Pavilions ligger øverst oppe med en smuk udsigt over haven og det Ægæiske hav. Vælger man at spise her fratrækkes regningen et beløb for den allerede betalte aftensmad. Helt nede ved strandkanten finder du Pirates of the Aegean restauranten som er specialiseret i fisk og skalddyr. Hotellet kræver omklædning til middagen.

Desuden er der 3 forskellige barer, butikker, roomservice, børnelegeland, børne-“restaurant” og mulighed for babysitting og babymad (mod betaling). Flere gange om ugen er der dans og underholdning.

Værelsestyper:
Store og flotte dobbeltværelser i hovedbygningen med udsigt mod haven, bad og toilet med hårtørrer og badekåber, satellit tv, A/C, køleskab og safeboks (mod betaling). Havudsigt mod tillæg.

Ekstra store og flotte familieværelser i hovedbygningen med udsigt mod haven. Praktisk indrettet til børnefamilier. Lige indenfor døren er der to enkeltsenge til de små, og derefter en gang forbi badeværelset, og længst ude mod balkonen det egentlige værelse med dobbeltseng til de voksne. Bad og toilet med hårtørrer og badekåber, satellit tv, A/C, køleskab og safeboks (mod betaling).

Dit ophold på Grecotel Kos Imperial Thalasso er inklusiv halvpension. Halvpension består af morgen samt aftensmad. Drikkelse indgår ikke til aftensmaden men kan købes i restauranten. 

Vi i BEACH TOURS anbefaler, at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet.

Da vi ikke har mulighed for at tilbyde transfer på Kos,
anbefaler vi at du benytter øens eget taxa selskab. Du kan bestille og
se priser HER. Du kan vælge mellem delt shuttle transfer eller privat taxa transfer.

OBS: Norwegian flyver til Kos midt om natten/tidlig morgen. Dette vil normalt betyde at du får en del timer uden hotelværelse, men vi har ekstraordinært valgt at betale hotellerne for en ekstra dag, således at du har dit hotelværelse lige fra du ankommer tidligt om morgen indtil du skal afsted midt om natten på hjemrejsedagen.  

Fakta

Centrum 5.5 km.
Strand 0 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • 5 stjernet luksus
  • Direkte på stranden
  • 3 swimmingpools
  • Thalasso Spa center
  • Flere restauranter

Vejret de kommende dage: Kos

TIR
28°
ONS
25°
TOR
25°
FRE
26°
LØR
31°
SØN
30°
MAN
28°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro