Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Grecotel Kos Imperial Thalasso
Henter priser

Grecotel Kos Imperial Thalasso

Kos by

Grecotel Kos Imperial Thalasso er et rigtig lækkert hotel med luksus og komfort i højsædet. Hotellet er beliggende i fredelige omgivelser lige ud til stranden, og kun ca. 5 km fra Kos by, som byder på gode restauranter, caféer, barer og shopping muligheder. Det ideelle valg for par.

Grecotel Kos Imperial Thalasso fremstår som en sand oase med flere bygninger spredt ud over en flot og velplejet eksotisk have med hele 3 store pools – alle med “lazy rivers” og vandfald. På stranden (grus/småsten) lige nedenfor pool-området er der gratis solstole, parasoller, omklædningskabiner, brusere samt håndklæde-service. Indendørs findes 2 swimmingpools i forbindelse med den meget store og flotte Thalasso Spa afdeling. Her tilbydes et væld af forskellige massage- og skønhedsbehandlinger (mod gebyr), sauna, dampbade og fitnesscenter.

På hotellet bliver der kræset om alle måltider, og her findes hele 3 restauranter. Hovedrestauranten, The Lagoon, er bygget helt ud til den store swimmingpool, så du kan nyde en vidunderlig udsigt imens du indtager kokkens mange lækkerier. A la Carte restauranten, The Pavilions, ligger øverst oppe med en smuk udsigt over haven og det Ægæiske hav. Helt nede ved strandkanten finder du Pirates of the Aegean restauranten, som er specialiseret i fisk og skalddyr. Dit ophold på Grecotel Kos Imperial Thalasso er inklusiv morgenmad, og øvrige måltider kan købes i restauranterne.

På Grecotel Kos Imperial Thalasso kan du vælge mellem følgende værelsestyper:

Dobbeltværelse mod haven til max. 3 personer.
Dobbeltværelse med havudsigt til max. 3 personer.
Familieværelse mod haven til max. 2 voksne & 2 børn. Med separat soveværelse.

Alle værelser har balkon eller terrasse, og er desuden udstyret med A/C, TV, minikøleskab, hårtørrer samt safeboks (mod gebyr).

I øvrigt: Hotellet kræver omklædning ved besøg i restauranterne.

Da vi ikke har mulighed for at tilbyde transfer på Kos, anbefaler vi, at du benytter øens eget taxa selskab. Du kan bestille og se priser HER. Du kan vælge mellem delt shuttle transfer eller privat taxa transfer.

OBS: Norwegian flyver til Kos midt om natten/tidlig morgen. Dette vil normalt betyde at du får en del timer uden hotelværelse, men vi har ekstraordinært valgt at betale hotellerne for en ekstra dag, således at du har dit hotelværelse lige fra du ankommer tidligt om morgen indtil du skal afsted midt om natten på hjemrejsedagen.

Hotelafgift i Grækenland pr. 1/1 2018: De lokale myndigheder i Grækenland har indført en hotelafgift på hotelovernatninger fra og med 1. januar 2018. Afgiften betales direkte til hotellet ved check-in (kontant eller med kreditkort). Denne afgift er ikke inkluderet i rejsens pris.
Pris pr. værelse og nat:
1-2 stjernede hoteller/lejlighedshoteller: 0,50 EUR
3-stjernede hoteller/lejlighedshoteller: 1,50 EUR
4-stjernede hoteller/lejlighedshoteller: 3,00 EUR
5-stjernede hoteller/lejlighedshoteller: 4,00 EUR
For en uges ferie vil det blive maks. 28 EUR for ophold på 5-stjernet hotel.

Fakta

Centrum 5.5 km.
Strand 0 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Luksushotel
  • Direkte på stranden
  • 3 swimmingpools
  • Thalasso Spa center
  • Flere restauranter

Vejret de kommende dage: Kos

ONS
22°
TOR
19°
FRE
18°
LØR
17°
SØN
18°
MAN
20°
TIR
18°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro