Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Gran Hotel Sol y Mar - Kun for voksne
pool på gran hotel sol y mar i calpe på costa blanca lobby på gran hotel sol y mar i calpe på costa blanca værelse2 på gran hotel sol y mar i calpe på costa blanca værels3 på gran hotel sol y mar i calpe på costa blanca værelse på gran hotel sol y mar i calpe på costa blanca værelse på gran hotel sol y mar i calpe på costa blanca balkon på gran hotel sol y mar i calpe på costa blanca reception på gran hotel sol y mar i calpe på costa blanca restaurant3 på gran hotel sol y mar i calpe på costa blanca restaurant2 på gran hotel sol y mar i calpe på costa blanca restaurant på gran hotel sol y mar i calpe på costa blanca terrasse på gran hotel sol y mar i calpe på costa blanca pool3 på gran hotel sol y mar i calpe på costa blanca poolen på gran hotel sol y mar i calpe på costa blanca spa på gran hotel sol y mar i calpe på costa blanca fitnesscenter på gran hotel sol y mar i calpe på costa blanca
Henter priser

Gran Hotel Sol y Mar - Kun for voksne

Calpe

Gran Hotel Sol y Mar er et pænt voksenhotel (min. 16 år) med gode faciliteter. Hotellet er beliggende lige ved stranden og strandpromenaden samt tæt på Calpe centrum, som byder på restauranter, caféer, barer og butikker. Hotellet er et ideelt valg for par, der ønsker at bo i komfortable og smukke omgivelser nær strand og by.

Hotellet byder på et skønt pool-område med Infinity pool, som har en fantastisk udsigt over havet og Ifach-klippen. Du kan forkæle dig selv i stedet lækre Spa&Welness område, som tilbyder sauna, tyrkisk bad, jacuzzi samt forskellige skønhedsbehandlinger og massage. Spa-faciliteterne er mod gebyr. Der er desuden fitnesscenter på hotellet.

I hotellets bar kan du nyde forfriskende drikkevarer, herunder et stort udvalg af champagne og cava, og restauranten serverer lækre, middelhavs-inspirerede retter. Dit ophold på Gran Hotel Sol y Mar er inklusiv morgenmad. Der er mulighed for at tilkøbe halvpension, som består af morgenmad samt aftensmad.

PÅ Gran Hotel Sol y Mar kan du vælge mellem følgende værelsestyper:

Hotelværelse til max. 3 personer.
Hotelværelse med havudsigt til max. 3 personer. Med kaffemaskine.

Alle værelser har balkon eller terrasse, 1 dobbeltseng samt 1 sovesofa. Værelserne er desuden udstyret med A/C, TV, gratis WI-FI, minibar samt safeboks.

I øvrigt: Der er mulighed for parkering ved hotellet.

Vi kan på dette rejsemål arrangere transfer – prisen afhænger af ankomst og afrejsetidspunkt. For pris – kontakt os på: kontakt@beachtours.dk

Fakta

Centrum 500 m.
Strand 50 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
  • Voksenhotel (min. 16 år)
  • Lige ved stranden
  • Fantastisk udsigt
  • Spa&Welness
  • Gratis WI-FI

Vejret de kommende dage: Costa Blanca

MAN
15°
TIR
15°
ONS
16°
TOR
14°
FRE
15°
LØR
17°
SØN
17°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro