Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Grand Hotel Holiday Resort
Henter priser

Grand Hotel Holiday Resort

Hersonissos

Grand Hotel Holiday Resort ligger udenfor Hersonissos og er et af vores favorit hoteller. Hotellet har hele store 3 swimmingspools samt en vandpark med 6 vandrutsjebaner. Der er indendørs pool samt fint spa/wellness område. For børnene er der en stor overdækket legeområde. Der er ikke mindre end 8 restauranter og barer og på Grand Hotel bor du med halvpension der består af morgenmad og aftensmad. Hotellet er velegnet til børne familier såvel som par da der også findes relax pool kun for voksne.

Receptionen er åben døgnet rundt. Her kan du velske penge samt få tips til oplevelser og udflugter. Der er mulighed for at leje bil samt her ligger forskellige butikker så som juveler samt souvenir butikker. Her finder du også hoved restauranten, hvor der er separat børneområde for familierne. Her spiser du godt og maden varierer dagligt. Det er også her du finder både loungebaren hvor der serveres drikkelse mellem 10.30-22.30 samt her ligger en græsk a la carte restaurant. Hotellet har ikke mindre end 8 restauranter og barer. Du får oplyst åbningstider og nøjagtigt All Inclusive program når du ankommer til hotellet. Her får du et personligt skilt som scannes når du henter mad eller drikkelse og har dermed ikke det traditionelle armbånd på under din ferie.
Der er en stor børnekub (4-12 år) der har et overdækket legeområde og her arrangeres der daglige aktiviteter for børnene af hotellets animations team. De sørger også for at aktivere de voksne igennem forskellige aktiviteter. Der arrangeres forskellige shows igennem ugen som foregår i hotellets egen amfibie teater. Du har masser af forskellige aktiviteter såsom bordtennis, billard, darts, fodbold og meget mere. Visse faciliteter benyttes mod betaling.
Der er indendørs pool område samt et fint wellness og spa center med sauna og steambad hvor du kan få diverse behandlinger mod betaling.
Hotellet byder på hele 3 swimmings pools samt et vandland med 6 rutsjebaner. Den ene swimming pool er beliggende ved børneklubben og her er der også små vandrutsjebaner samt restaurant. Alle swimmings pools er overvåget af proffesionelle livreddere i åbningstiderne. Der er solstole samt parasoller ved alle swimmingpools.
Hotellet ligger på en skråning og niveauforskelle må påregnes. Dog tilbyder hotellet transport til det øverste poolområde samt børneklubben.

Grand hotel byder på fine dobbeltværelser, superiorværelser samt familie værelser. Alle værelser er flot indrettet med enten to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Der er satellit tv, telefon, køleskab, A/C samt safebox. Badeværelse med badekar eller bruser samt hårtørrer. Der er enten balkon eller terrasse.

Værelses typer:
Enkle dobbeltværelser på ca. 27 m2. Alle værelser har enten to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Der er satellit tv, telefon, køleskab, A/C samt safebox. Badeværelse med badekar eller bruser samt hårtørrer. Der er enten balkon eller terrasse. Der kan bo to voksne samt et barn. Barnet sover i ekstra opredning.

Flotte, renoverede Superiorværelser på ca. 30 m2. Alle værelser har enten to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Der er satellit tv, telefon, køleskab, A/C, gratis WI-FI samt safebox. Badeværelse med badekar eller bruser samt hårtørrer og toilet artikler. Der er enten balkon eller terrasse. Der kan bo to voksne samt et barn. Barnet sover i ekstra opredning.

Fine, renoverede familieværelser på ca. 35 m2. Alle familie værelser har separat soveværelse med en dobbeltseng samt et soveområde med to sovesofaer adskilt med en matteret glasvæg med skydedør. Der er satellit tv, telefon, køleskab, A/C, gratis WI-FI samt safebox. Badeværelse med badekar eller bruser samt hårtørrer og toilet artikler. Der er enten balkon eller terrasse. Der kan bo to voksne samt to barn.

Hvis du har sen hjemrejse, så spørg i receptionen ved ankomst, om du har mulighed for at beholde dit værelse længere på afrejsedagen. Dette er ofte mod merbetaling.

Dit ophold på Grand Hotel Holiday Resort er inkluderet halvpension. Halvpension består af morgenmad samt aftensmad. Drikkevarer indgår ikke til aftensmaden, men kan købes i restauranten.

Vi i BEACH TOURS anbefaler, at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet.

Fakta

Centrum 2 km.
Strand 2 km.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Vandpark med 6 vandrutsjebaner
  • 3 pool områder
  • Flot børneklub
  • Spa og fitness faciliteter
  • Gratis parkering ved hotellet

Vejret de kommende dage: Kreta - Heraklion

ONS
15°
TOR
12°
FRE
14°
LØR
14°
SØN
16°
MAN
15°
TIR
14°

At Rejse med BeachTours

Om BeachTours

Kundeservice

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro