Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Golden Bahia Tossa & Spa
Henter priser

Golden Bahia Tossa & Spa

Tossa de Mar

Golden Bahia Tossa & Spa er et familievenligt hotel med mange gode faciliteter. Hotellet er beliggende i den dejlige by, Tossa de Mar, blot 800 meter fra stranden samt i gåafstand til byens centrum med et spændende udvalg af restauranter, butikker og caféér.

På hotellet findes et dejligt pool-område med 2 pools, jacuzzi det nye flotte Splash-område med sørøverskib og vandrutsjebaner for de mindste. Hotellet tilbyder håndklæde-service til pool-området mod depositum, og håndklæderne kan desuden medbringes til stranden. Der er separate solterrasser til dem, der vil have ro og fred. Hotellet har desuden et fint spa-område med jacuzzi, og her tilbydes forskellige behandlinger mod gebyr.

Der er rig mulighed for aktivering på hotellet, da der både er en multi-court bane samt daglige aktiviteter for både store og små. Du kan nyde lækre måltider i hotellets buffet-restaurant, som serverer et varieret udvalg af retter. Dit ophold på Golden Bahia Tossa & Spa er inklusiv halvpension, hvilket betyder morgenmad og aftensmad. Drikkevarer kan tilkøbes i restauranten.

Golden Bahia byder på fine dobbeltværelser med balkon eller terrasse. Værelserne er udstyret med TV, telefon, A/C, hårtørrer samt mulighed for at leje safeboks.

I øvrigt: Der er gratis WI-FI på alle hotellets fællesområder. Hotellet har internethjørne med computere samt game-room med maskiner, som kan benyttes mod gebyr.

Vær opmærksom på, at der skal betale turist skat direkte til hotellet ved ankomst for alle voksne. Dette er ca. 1 € per dag og der betales for max. 7 dage.

Fakta

Centrum 500 m.
Strand 900 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Dejligt familie venligt hotel
  • Splash område til børn
  • Separate sol terrasser
  • Halvpension inkluderet
  • Godt placeret

Vejret de kommende dage: Costa Brava

ONS
18°
TOR
25°
FRE
23°
LØR
23°
SØN
25°
MAN
25°
TIR
26°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro