Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Garbi Park
Henter priser

Garbi Park

Lloret de Mar

Garbi Park er et familievenligt All Inclusive hotel med mange gode og sjove faciliteter, hvorfor det er et ideelt valg for børnefamilier. Hotellet er centralt beliggende i Lloret de Mar, midt på den smukke Costa Brava kyst, med kun 200 meter til stranden samt tæt på byens livlige centrum, som byder på væld af restauranter, barer, caféer og butikker. Storbyen Barcelona ligger ca. 75 km fra Lloret de Mar.

Garbi Park består af 248 værelser fordelt over flere bygninger. Imellem bygningerne findes hotellets pool-område med gratis liggestole og parasoller, og bagved findes den sjove vandpark Aguasplash Garbi, hvor store og små vandhunde kan nyde godt af de forskellige pools og rutsjebaner. 

Hotellet råder desuden over en opvarmet indendørs pool, en hyggelig bar samt restaurant hvor alle måltider indtages fra en lækker og varieret buffet. Dit ophold på Garbi Park er inklusiv All Inclusive. Nøjagtigt program og tider udleveres ved ankomst.

På Garbi Park bor du på enkle men pæne dobbeltværelser med balkon eller terrasse. Alle værelser er udstyret med TV, A/C, WIFI mod gebyr samt safeboks mod gebyr.

I øvrigt: Alle fællesområder er ny renoverede og har gratis WIFI. Gode parkeringsmuligheder ved hotellet. Underholdning i højsæsonen.

Vær opmærksom på, at der skal betales turist skat direkte til hotellet ved ankomst for alle voksne. Dette er ca. 1 € per dag og der betales for max. 7 dage.

Fakta

Centrum 150 m.
Strand 200 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
  • Aquasplash adgang
  • All Inclusive
  • Tæt på strand
  • Tæt på centrum
  • Gratis parkering

Vejret de kommende dage: Costa Brava

TIR
27°
ONS
19°
TOR
22°
FRE
21°
LØR
21°
SØN
23°
MAN
24°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro