Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Gala Tenerife
hotel gala tener poolen på hotel gala tenerife i playa de las americas på tenerife pool på hotel gala tenerife i playa de las americas på tenerife værelse på hotel gala tenerife i playa de las americas på tenerife værelse2 på hotel gala tenerife i playa de las americas på tenerife værelse3 på hotel gala tenerife i playa de las americas på tenerife værelse4 på hotel gala tenerife i playa de las americas på tenerife restaurant på hotel gala tenerife i playa de las americas på tenerife restauranten på hotel gala tenerife i playa de las americas på tenerife mas på hotel gala tenerife i playa de las americas på tenerife buffet på hotel gala tenerife i playa de las americas på tenerife bar på hotel gala tenerife i playa de las americas på tenerife lobby på hotel gala tenerife i playa de las americas på tenerife wellness hotel gala tenerife i playa de las americas på tenerife spa på hotel gala tenerife i playa de las americas på tenerife indendørs pool på hotel gala tenerife i playa de las americas på tenerife magic park på hotel gala tenerife i playa de las americas på tenerife legerum på hotel gala tenerife i playa de las americas på tenerife fitnesscenter på hotel gala tenerife i playa de las americas på tenerife hotelfacade på hotel gala tenerife i playa de las americas på tenerife pool2 på hotel gala tenerife i playa de las americas på tenerife hotellet gala tenerife i playa de las americas på tenerife
Henter priser

Gala Tenerife

Playa de las Americas

Hotel Gala Tenerife er et flot hotel med mange lækre faciliteter. Hotellet er beliggende i Playa de las Américas, en dejlig og populær ferieby på sydkysten af Tenerife. Med kun 100 meter til stranden og kort afstand til centrum, har du her det hele lige uden for døren. Området byder på et hav af restauranter, barer, butikker og aktiviteter.

Hotel Gala Tenerife byder på to store pool-områder med tilhørende solterasse og liggestole. Stedet har desuden en indendørs pool, spa-område med mulighed for behandlinger (mod gebyr), fitnesscenter samt en skønhedssalon.

Du kan slappe af på hotelles chill-out terrasse med udsigt over Atlanterhavet og naboøen, La Gomera. For familiens mindste er der børneklub med aktiviteter og underholdning.

Hotellets restaurant serverer veltilberedte måltider, og pool-baren sørger for forfriskende drikkevarer i løbet af dagen.

På Hotel Gala Tenerife kan du vælge mellem følgende værelsestyper:

Dobbeltværelse til max. 3 personer.
Club Alexandra værelse m. havudsigt til max. 3 personer.

Alle værelser er indrettet i moderne stil og har balkon eller terrasse. Værelserne er desuden udstyret med A/C, minibar og hårtørrer. WI-FI tilbydes på værelserne mod et mindre gebyr.

I øvrigt: Hotellet har et computerhjørne med WI-FI mod et mindre gebyr.

Julemiddag d. 25/12 samt Nytårsmiddag d. 31/12 er inkluderet i prisen for denne periode.

Fakta

Centrum 500 m.
Strand 100 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Opvarmet pool
  • Underholding
  • Miniklub
  • Fitnesscenter
  • Wellness & Spa

Vejret de kommende dage: Tenerife

TOR
17°
FRE
12°
LØR
12°
SØN
12°
MAN
17°
TIR
17°
ONS
17°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2019 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro