Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Gala Tenerife
Henter priser

Gala Tenerife

Playa de las Americas

Hotel Gala er et flot hotel med mange lækre faciliteter, og er dermed det perfekte valg for både par og børnefamilier. Hotellet ligger i Playa de las Américas, som er en dejlig og populær ferieby på sydkysten af Tenerife. Med kun 100 meter til stranden og kort afstand til centrum, har I det hele lige uden for døren. Området byder på et hav af restauranter, barer, butikker og aktiviteter.

Hotel Gala består af værelser i forskellige størrelser og indretning, og midt på hotellet finder man to store pool-områder med tilhørende solterasse og liggestole. Hotellet byder desuden på indendørs pool, spaområde, motionscenter samt skønhedssalon, hvor I kan benytte et udvalg af skønhedsbehandlinger mod gebyr.

Der kan desuden nydes en middag på hotellets restaurant, en drink i pool-baren eller blot afslapning på hotelles chill-out terrasse med udsigt over Atlanterhavet og naboøen, La Gomera. Hotellet har også en ”game zone”, børneklub samt aftenunderholdning, så der findes noget for både store og små.

Hotel Gala tilbyder standardværelser og ”Club Alexandre” værelser, hvoraf sidstnævnte inkluderer halvpension og havudsigt. Alle værelser er indrettet i moderne stil med balkon eller terrasse, og er udstyret med aircondition, minibar og skrivebord samt badeværelse med hårtørrer. WIFI tilbydes på værelserne mod et mindre gebyr.

I øvrigt: Hotellet har et computerhjørne med WIFI.

Fakta

Centrum 500 m.
Strand 100 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Opvarmet pool
  • Underholding
  • Miniklub
  • Fitnesscenter
  • Wellness & Spa

Vejret de kommende dage: Tenerife

TOR
11°
FRE
13°
LØR
14°
SØN
17°
MAN
18°
TIR
17°
ONS
18°

At Rejse med BeachTours

Om BeachTours

Kundeservice

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro