Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Frosini
Henter priser

Frosini

Kos by

Frosini er et hyggeligt og prisbilligt hotel i flotte omgivelser, og det er det ideelle valg for familier. Hotellet har en rigtig god beliggenhed ved den populære strand – Lambi Beach, samt tæt på byen, som byder på både restauranter, barer og caféer.

Frosini består af 3 bygninger, hvoraf 2 af dem er nyere. Hertil findes hotellets helt nyrenoverede pool-område med separat børnepool og liggestole. Ved poolen ligger hotellets bar, hvor du kan nyde lette forfriskninger i løbet af dagen. Hotellet er enkelt og lidt slidt, og i højsæsonen må påregnes mindre gener fra unge gæster og nærliggende barer.

Hotellet har opholdssalon samt en hyggelig morgenmadsrestaurant, hvor du kan nyde dagens første måltid. Dit ophold på Frosini er inklusiv morgenmad.

På Frosini kan du vælge mellem følgende værelsestyper:

Dobbeltværelse standard til max. 3 personer.
Dobbeltværelse superior til max. 3 personer.

Alle værelser på Frosini er enkle og lidt spartansk indrettede, med enten to enkelt senge eller to dobbeltsenge, samt balkon eller terrasse. Alle værelser er desuden udstyret med A/C (mod gebyr) samt køleskab. Safeboks findes i receptionen, og kan benyttes mod gebyr.

I øvrigt: Hotellet har gratis WI-FI i receptionen.

Da vi ikke har mulighed for at tilbyde transfer på Kos, anbefaler vi, at du benytter øens eget taxa selskab. Du kan bestille og se priser HER. Du kan vælge mellem delt shuttle transfer eller privat taxa transfer.

OBS: Norwegian flyver til Kos midt om natten/tidlig morgen. Dette vil normalt betyde at du får en del timer uden hotelværelse, men vi har ekstraordinært valgt at betale hotellerne for en ekstra dag, således at du har dit hotelværelse lige fra du ankommer tidligt om morgen indtil du skal afsted midt om natten på hjemrejsedagen.

Fakta

Centrum 1.5 km.
Strand 100 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Kun 100 m til stranden
  • Swimmingpool
  • Inkl morgenmad
  • Gratis Wi-Fi i receptionen
  • Centralt hotel

Vejret de kommende dage: Kos

ONS
14°
TOR
14°
FRE
14°
LØR
14°
SØN
17°
MAN
15°
TIR
11°

At Rejse med BeachTours

Om BeachTours

Kundeservice

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro