Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Ferrera Blanca
Henter priser

Ferrera Blanca

Cala d'Or

Ferrera Blanca ligger i den rolige del af Cala d’Or og er et populært børnehotel med flere pool områder samt vandrutsjebaner til de mindste. Her har du en af Mallorca’s smukkeste små bugte med fin sandstrand og azurblåt vand lige uden for døren. Når du bor på Ferrera Blanca har du All Inclusive, så du har styr på både måltider og drikkevarer. Vil du have et hotel med gode faciliteter, flotte værelser samt bo ved stranden skal du vælge Ferrera Blanca.

Receptionen er åben døgnet rundt, her får du hjælp til at veksle penge, leje bil hvis du vil ud og opleve Mallorca eller du kan få tips til oplevelser i lokal området. Hotellet har hele 4 pool områder, hvor der er splash områder med små vandrutsjebaner til de mindste. Der er buffet restaurant som serverer morgenmad, frokost samt aftensmad samt der er en italiensk restaurant og som noget nyt til sommeren 2017 er der også en burger restaurant med special menu til børnene. Der er snackbar samt poolbar hvor du kan få enkle snacks samt drikkebarer i løbet af dagen.

Hotellet ligger direkte ved stranden, hvor du kan benytte solstole og parasoller mod merbetaling. Der er fitness center som kan benyttes gratis. Der er dagligt underholdning for både store og små som arrangeres af hotellets dygtige animations team. De arrangerer ligeledes mini disco for de mindste inden sengetid samt shows for de voksne om aftenen.

Ferrera Blanca byder på flotte superiorværelser samt rummelige suiter. 

Store flotte superiorværelser på ca. 30 m2. Alle værelser har enten en dobbeltseng eller to enkelt senge samt en sovesofa. Der er A/C, satellit tv, telefon, gratis WI-FI samt minibar. Safeboks kan lejes mod betaling. Der er badeværelse med hydro bruser og hårtørrer. Der er møbleret terrasse. Der kan bo to voksne samt et barn i disse værelser. Barnet sover i opredning på sovesofa. 

Rummelige, moderne suiter på ca. 40 m2. Alle suiter har separat soveværelse med to enkelt senge samt opholdsværelse med sovesofa, A/C, satellit tv, telefon, gratis WI-FI samt minibar. Safeboks kan lejes mod betaling. Der er badeværelse med hydro bruser og hårtørrer. Der er møbleret balkon. Der kan bo enten to voksne samt to børn eller tre voksne i disse værelser. Børn/voksen sover i opredning på sovesofa. 

Dit ophold på Ferrera Blanca er inkluderet All Inclusive.

Hvis du har sen hjemrejse, så spørg i receptionen ved ankomst, om du har mulighed for at beholde dit værelse længere på afrejsedagen. Dette er ofte mod merbetaling.

Vi i BEACH TOURS anbefaler, at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet.

Myndighederne har per 1/7 2016 indført en turistskat som du skal betale direkte til hotellets reception. Beløbets størrelse varierer afhængig af hotellets kategori og udgør fra 1,10 euro til 2,20 euro per person per dag og gælder for alle personer over 16 år.

Fakta

Centrum 500 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • 4 pool områder
  • Splash pools til børn
  • Direkte på stranden
  • Gratis WI-FI
  • All Inclusive

Vejret de kommende dage: Mallorca

TIR
27°
ONS
26°
TOR
24°
FRE
24°
LØR
25°
SØN
24°
MAN
26°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro