Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Mar Hotels Ferrera Blanca
Henter priser

Mar Hotels Ferrera Blanca

Cala d'Or

Mar Hotels Ferrera Blanca er et populært og børnevenligt hotel med mange gode faciliteter. Hotellet er beliggende i den rolige del af Cala d’Or, og her har du en af Mallorca’s smukkeste bugte med fin sandstrand og azurblåt vand lige uden for døren. Vil du have et hotel med gode faciliteter, flotte værelser samt bo ved stranden, er Ferrera Blanca det perfekte valg.

Hotellet byder hele 4 udendørs pool-områder, og her er deusden splash-område med vandrutsjebaner til de mindste. Hotellet ligger direkte ved stranden, hvor du kan benytte solstole og parasoller mod gebyr. Der arrangeres daglig underholdning for både store og små. Her er blandt andet mini-disco for de mindste inden sengetid, samt shows for de voksne om aftenen.

Hotellets buffet-restaurant serverer morgenmad, frokost og aftensmad. Ydermere findes der en italiensk restaurant på hotellet, samt en burger-restaurant med speciel menu til børnene. Der er snackbar samt pool-bar, hvor du kan få enkle snacks samt drikkebarer i løbet af dagen. Dit ophold på Ferrera Blanca er inklusiv All Inclusive. Nøjagtigt program udleveres ved ankomst, og der tages forbehold for ændringer.

På Ferrera Blanca kan du vælge mellem følgende værelsestyper:

Suite på 40 m2 og til max. 3 voksne & 1 barn (inkl. babyer u. 2 år).
2-værelses lejlighed til max. 3 voksne & 1 barn (inkl. babyer u. 2 år).

Alle værelser er med bakon eller terrasse, og er desuden udstyret med er A/C, satellit tv, telefon, gratis WI-FI samt minibar. Safeboks er mod gebyr.

Myndighederne har pr. 1/7 2016 indført en turistskat, som du skal betale direkte til hotellets reception. Beløbets størrelse varierer afhængig af hotellets kategori og udgør fra 1,10 euro til 2,20 euro pr person/ dag, og gælder for alle personer over 16 år.

Fakta

Centrum 500 m.
Strand 50 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • 4 pool områder
  • Splash pools til børn
  • Direkte på stranden
  • Gratis WI-FI
  • All Inclusive
Vejret kommer snart!
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro