Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Fañabe Costa Sur
Henter priser

Fañabe Costa Sur

Costa Adeje

Hotel Fañabe Costa Sur er et flot 4-stjernet hotel beliggende i det pæne Costa Adeje område – og med kun 500 meter til stranden. I Costa Adeje området finder du fine shoppingcentre og flere gode restauranter, bl.a langs den flotte strandpromenade. Hotellet frister med et dejligt poolområde med separat børneafsnit mellem bygningerne og 2 pools oppe på taget (den ene for nudister), hvorfra man har det flotteste panorama-view. Den ene pool er opvarmet i vinterhalvåret. Alle pools har poolbars som serverer forfriskninger og der er selvfølgelig gratis solstole, parasoller og håndklæde service.

Receptionen er åben døgnet rundt. Her kan du få hjælp til at leje bil, veksle valuta eller få tips til oplevelser. På Fañabe Costa Sur er der gratis WIFI overalt og hotellet tilbyder såvel fitness center, sauna, spa og jacuzzi (mod betaling). For de aktive er der såvel tennisbane, basketballbane og minigolf. Hotellet tilbyder aftenunderholdning flere gange om ugen og for de mindste er der legeplads og aktivitetsprogram i dagtimerne.

Fanabe Costa Sur byder på store og flotte dobbelt værelser, familie værelser eller Junior suites. 

Dobbeltværelser på ca. 35 m2. Alle værelser har enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er sovesofa, telefon, tv, A/C, minibar samt safeboks mod betaling. Badeværelse med bruser og hårtørrer. Alle værelser har møbleret balkon. Der kan bo op til 2 voksne og 1 barn i disse værelser. Barnet sover i ekstra opredning i sovesofa. 

Familie værelser på ca. 35 m2. Alle familie værelser har enten en dobbeltseng samt en enkelt seng eller tre enkelt senge. Der er sovesofa, telefon, tv, A/C, minibar samt safeboks mod betaling. Badeværelse med bruser og hårtørrer. Alle værelser har møbleret balkon. Der kan bo op til 3 voksne og 1 barn i disse familie værelser. Barnet sover i ekstra opredning i sovesofa. 

Junior suites på ca. 60 m2. Alle suiter har en dobbeltseng. Der er sidde område med lænestole og sofa, telefon, tv, A/C, minibar samt safeboks mod betaling. Flot badeværelse med jacuzzi, bruser og hårtørrer. Alle værelser har møbleret balkon samt havudsigt. Der kan bo op til 2 voksne og 1 barn i disse suiter. Barnet sover i ekstra opredning. 
 
Hvis du har sen hjemrejse, så spørg i receptionen ved ankomst, om du har mulighed for at beholde dit værelse længere på afrejsedagen. Dette er ofte mod merbetaling.

Dit ophold på Fañabe Costa Sur er inklusiv morgenmad. Du har mulighed for at tilkøbe halvpension eller All Inclusive.

Vi i BEACH TOURS anbefaler, at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet.

Fakta

Centrum150 m.
RestaurantJa
BarJa
PoolJa
BørnepoolJa


  • 3 swimmingpools

  • Sauna, Jacuzzi og Spa

  • Gratis WIFI overalt på hotellet

  • Mange faciliteter

  • Nudist afdelingVejret de kommende dage: Tenerife

TOR
11°
FRE
13°
LØR
14°
SØN
17°
MAN
18°
TIR
17°
ONS
18°

At Rejse med BeachTours

Om BeachTours

Kundeservice

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro