Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Eventyrlige Bali Superior
have på the kampung resort i ubud på bali haven på the kampung resort i ubud på bali rismarker i ubud på bali pool-område på ombak vila på gili trawangan på bali værelse på ombak vila på gili trawangan på bali Hotel ombak vila på gili trawangan på bali stranden på gili trawangan på bali pool på swiss belresort jimbar i sanur på bali værelse på swiss belresort jimbar i sanur på bali poolen på swiss belresort jimbar i sanur på bali stranden i sanur på bali
Henter priser

Eventyrlige Bali Superior

Bali: Ubud - Gili Trawangan - Sanur

På denne Superior kombinationsrejse på Bali bor du 3 nætter i Ubud på The Kampung Resort Ubud, 3 nætter på Gili Trawangan på Hotel Vila Ombak samt 6 nætter i Sanur på Swiss-Belresort Watu Jimbar. Her har du mulighed for at opleve flere områder af Bali på din ferie, og dermed kombinere din badeferie med naturoplevelser. Morgenmad og transfer er inkluderet i prisen for denne rejse.

Ubud:
The Kampung Resort Ubud (4-stjernet) er et hyggeligt balinesisk hotel beliggende i frodige, grønne omgivelser med en unik udsigt til rismarker og skovområde. Hotellet ligger blot 10 minutters kørsel fra det centrale og kulturelle Ubud, og stedet byder desuden på både pool-område og restaurant. På hotellet bor du i Vally Suites til 2 personer, som er udstyret med A/C, TV og minibar. Suites på 2 eller 3 sal har balkon med udsigt til de smukke grønne dale.

Gili Trawangan:
På Gili Trawangan, som er den største af Bali’s 3 Gili øer, bor du på det 4-stjernede Hotel Vila Ombak, beliggende i det smukke indonesiske landskab. Her bor du blot et stenkast fra den skønne sandstrand, og stedet byder på gode faciliteter som bl.a. pool-område, restaurant, spa-område samt arrangering af vandsportsaktiviteter på stranden (mod gebyr). På Hotel Vila Ombak bor du i indonesisk indrettede Superior Lumbung Terrace værelser med TV, minbar, safeboks, kaffe/te faciliteter og selvfølgelig terrasse.

Sanur:
Swiss-Belresort Watu Jimbar er et 4-stjernet internationalt hotel, beliggende i hjertet af Sanur og med blot 5 minutter til områdets skønne sandstrand. På hotellet finder du bl.a. pool, spa-område med mulighed for behandlinger (mod gebyr) samt fitnesscenter. På dit ophold bor du Jacuzzi Deluxe værelser på ca. 32 m2 og med kingsize-seng. Værelserne er desuden udstyret med A/C, TV, WI-FI, minibar, kaffe/te faciliteter samt en balkon med egen jacuzzi.

Inkluderet i prisen:
– Morgenmad på alle 3 hoteller
– Transfer til og fra lufthavnen samt mellem hotellerne

 

Tilkøb af udflugter:

Ubud: Essensen af Ubud, pris: 350,-
Ubud: Tempel & Velsignelse, pris: 420,-
Ubud: Mambal Landsby & Natur, 2 timers cykling + frokost (inkl. transfer) pris: 450,-
Gili Trawangan: Dagdrøm med HGili Hai (kl. 09.30-01.30), pris: 225,-
Gili Trawangan: Oplev Solnedgangen med Gili Hai (kl. 15.00-solnedgang), pris: 190,-
Sanur: Sanur Solopgang & Cykling ”Local Life” (inkl. Transfer), pris: 395,-
Sanur: Taman Ayun, Jatiluwih & Tanah Lot (heldagstur), pris: 395,-

Du læse mere om de forskellige udflugter her.

Fakta

Centrum0 m.
Strand m.
RestaurantJa
BarJa
PoolJa
  • Kombinationsrejse
  • 3 nætter i Ubud
  • 3 nætter på Gili Trawangan
  • 6 nætter i Sanur
  • Inkl. morgenmad

Vejret de kommende dage: Bali

TOR
24°
FRE
29°
LØR
29°
SØN
23°
MAN
30°
TIR
31°
ONS
31°

At Rejse med BeachTours

Om BeachTours

Kundeservice

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro