Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Elmi Suites
Henter priser

Elmi Suites

Hersonissos

Elmi Suites er et rigtigt hyggeligt og prisbilligt hotel, og et ideelt valg for par og familier med større børn. Hotellet er beliggende lige ud til havet i den rolige del af Hersonissos, en af Kretas største feriebyer. Der er 3 mindre sandstrande lige ude foran døren, og kun kort gåafstand ind til den centrale del af Hersonissos, og den kendte strandpromenade med utallige barer, diskoteker og restauranter.

Elmi Suites består af flere bygninger af forskellig størrelse og indretning, og imellem disse bygninger er der flere større og mindre pool-områder, en af dem med børne-pool, og alle med gratis solstole og parasoller. Hvis du vil forkæle dig selv, har du muligheden i hotellets lille Spa afdeling. Her findes blandt andet damp bad, sauna og jacuzzi (mod betaling) samt fitnessrum, og hører du til de aktive er der en indendørs multisports bane med squash, basketball og bordtennis.

Ud mod havet, lige på den anden side af en lille vej, har hotellet en kæmpestor og meget flot strandbar. Her kan du nyde livet og den flotte havudsigt i lækre lounge-agtige omgivelser. Strandbaren er åben i både dag og aftentimerne, og selvom der er offentlig adgang, gælder Elmi Suites All Inclusive koncept også drikkevarerne i strandbaren, dog kun frem til kl. 22.00. Måltiderne serveres i hotellets buffet restaurant, men du er velkommen til at indtage dem i strandbarens skønne omgivelser.

På Elmi Suites kan du vælge imellem dobbeltværelser eller familieværelser. Værelserne har forskelligt design og indretning afhængig af bygning, og er udstyret med køleskab, aircondition, satellit-tv, safeboks (mod betaling), hårtørrer og gratis WI-FI. Værelserne har enten balkon eller terrasse.

I øvrigt: Parkeringsmuligheder direkte ved hotellet, gratis WI-FI på hele hotellet, spillehjørne. minimarked. Det nøjagtige program for All Inclusive konceptet bliver udleveret ved ankomst.            

Fakta

Centrum 500 m.
Strand 50 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
  • All Inclusive
  • 3 pool områder
  • Dejlig strandbar
  • Gratis WI-FI
  • Centralt hotel

Vejret de kommende dage: Kreta-Heraklion

ONS
30°
TOR
24°
FRE
23°
LØR
23°
SØN
26°
MAN
26°
TIR
25°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro