Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Ecohotel & Spa Monnaber Nou
Henter priser

Ecohotel & Spa Monnaber Nou

Mallorca

Dette skønne ecohotel er beliggende midt i Mallorca’s nordlige flotte natur kun 20 km fra Alcudia. Her får du ro, afslapning og nydelse for krop og sjæl i de smukkeste omgivelser Mallorca kan præstere. Kom væk fra hverdagens stress og jag og kom helt ned i gear. Hotellet tilbyder blandt dejlige spa og wellness behandlinger, deres restaurant og vinkælder byder på gastronomiske oplevelser i særklasse. Her tager du til når du vil have den ultimative paroplevelse, komme helt tæt på hinanden og få afslapning som ingen andre steder på Mallorca. Ingen larmende diskoteker eller barer, kun freden og naturens stille ro.

Hotellet har reception med daglig bemanding, gratis WI-FI, mindre fitness rum, dejligt SPA center der tilbyder forskellige behandlinger mod mer betaling. Der er restaurant og bar hvor du kan nyde kulinariske oplevelser, hotellet har stor fokus på økologi og laver mad med lokale råvarer fra naturens spisekammer. Slap af ved pool området, der er også indendørs pool til de kølige dage. Eller brug hotellet som base for skønne vandre ture i Serra de Tramuntana bjergmasivet, der omgiver hotellet. Du kan med fordel også cykle, tage ud og ride eller spille golf. Hotellet har egen cykel station og lejer både road bikes og mountain bikes ud.

Monnaber Nou tilbyder fine dobbelt og deluxeværelser. Alle værelser er indrettet i elegant og hyggelig stil. Der er enten to enkelt senge eller en dobbeltseng med mulighed for ekstra opredning til 3. person. Der er Satellit tv, telefon, gratis WI-FI, deponeringsboks, air konditionering samt mulighed for minibar mod mer betaling. Fint badeværelse med badekar/bruser, toilet artikler, badekåbe samt hårtørrer. Der er enten terrasse eller balkon.

Værelses typer:

Dobbeltværelser på ca. 20 m2. Der er enten to enkelt senge eller en dobbeltseng med mulighed for ekstra opredning til 3. person. Der er Satellit tv, telefon, gratis WI-FI, deponeringsboks, air konditionering, sidde arrangement samt mulighed for minibar mod mer betaling. Fint badeværelse med badekar/bruser, toilet artikler, badekåbe samt hårtørrer. Der er enten terrasse eller balkon.

Deluxeværelser på ca. 23 m2. Der er enten to enkelt senge eller en dobbeltseng med mulighed for ekstra opredning til 3. person. Der er Satellit tv, telefon, gratis WI-FI, deponeringsboks, air konditionering, siddearrangement samt mulighed for minibar mod mer betaling. Fint badeværelse med badekar/bruser, toilet artikler, badekåbe samt hårtørrer. Der er enten terrasse eller balkon.

Dit ophold på Ecohotel & Spa Monnaber Nou er inklusiv morgenmad. Der er mulighed for at tilkøbe halvpension. Det vil sige morgenmad og aftensmad. Drikkevarer til aftensmaden er ikke inkluderet, men kan tilkøbes på hotellet. 

Hvis du har sen hjemrejse, så spørg i receptionen ved ankomst, om du har mulighed for at beholde dit værelse længere på afrejsedagen. Dette er ofte mod merbetaling.

Vi i BEACH TOURS anbefaler, at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet.

Myndighederne har per 1/7 2016 indført en turistskat som du skal betale direkte til hotellets reception. Beløbets størrelse varierer afhængig af hotellets kategori og udgør fra 1,10 euro til 2,20 euro per person per dag og gælder for alle personer over 16 år.

Fakta

Centrum 2 km.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
  • Eco hotel
  • Naturskønne omgivelser
  • Gratis WI-FI
  • Spa faciliteter
  • Velegnet for par

Vejret de kommende dage: Mallorca

MAN
26°
TIR
27°
ONS
26°
TOR
23°
FRE
25°
LØR
24°
SØN
24°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro