Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Duna Beach
Henter priser

Duna Beach

Maspalomas

Midt i Maspalomas ligger det dejlige Duna Beach. Hotellet ligger i et roligt område og tæt på golfbanen. Du er her tæt på både shopping, restauranter og masser af aktiviteter. Hotellet har en dejlig have hvor du kan nyde ferien eller tage et afkølende dyp i poolen.

Receptionen er åbent døgnet rundt. Her er internet hjørne mod betaling samt gratis WIFI på hele hotellet. Der er mini marked, restaurant og bar samt mulighed for deponering i receptionen (mod merbetaling). Hotellet har som sagt en dejlig frodig have samt to pool områder samt børne pool, her er solstole og parasoller hvor du kan ligge og dase, tage en svømmetur i poolen samt nyde en forfriskende drink i pool baren. Bliver du sulten kan denne stilles i restauranten. Der er lege plads for de mindste samt mulighed for at spille billard, bordtennis eller tennis – visse af disse aktiviteter er mod betaling. Der er mønt vaskeri mod betaling.

Duna Beach byder på pæne og enkle 2-værelses bungalows. Der er 1 soveværelse med to enkelt senge samt kombineret opholdsstue med sovesofa og te køkken med enkelt køkken udstyr, køleskab, micro-ovn, kaffe maskine samt kogeplader. Badeværelse med badekar/bruser. Der er mulighed for at leje bla. Brødrister, elkedel, air konditionering eller vifter. Alle bungalows har terrasse.

Fakta

Centrum1 km.
Strand2 km.
RestaurantJa
PoolJa
BørnepoolJa

  • Bungalows

  • 2 pools

  • minimarked

  • Tennis

  • Legeplads

Vejret de kommende dage: Gran Canaria

LØR
15°
SØN
17°
MAN
18°
TIR
17°
ONS
17°
TOR
16°
FRE
16°

At Rejse med BeachTours

Om BeachTours

Kundeservice

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro