Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Driades lejlighedshotel
Henter priser

Driades lejlighedshotel

Hersonissos

I den rolige del ovenfor Hersonissos, med udsigt over byen og havet, ligger dette hyggelige lejlighedshotel. Du har et dejligt poolområde med separat børnepool, gratis solstole og parasoller samt en lille snackbar der serverer enkle retter, is og drikkevarer. Lejlighederne er indrettet i typisk græsk stil. Her får du ro og afslapning i smukke omgivelser. Kun 150 meter fra hotellet, i byen Piskopiano, finder du hyggelige tavernaer og barer. 

Hotellet er bemandet i dagtid og der er gratis parkering. Der er niveauforskelle på hotellet samt trapper. Du kan gå ned til Hersonissos på 20-30 minutter – det venlige personale hjælper gerne med at både bestille taxa, billeje samt give tips til oplevelser.

Værelses typer
1-værelses lejlighed med enten to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Tekøkken med kogeplader, mindre køleskab, el-kedel samt enkelt køkkenudstyr. Der er badeværelse med bruser. Alle lejligheder har balkon med udsigt til enten pool eller haven. Der kan bo to personer i denne lejlighed. 

1-værelses etagelejlighed med enten to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Spiseområde med tekøkken med kogeplader, mindre køleskab, el-kedel, enkelt køkkenudstyr samt en sovesofa. Der er badeværelse med bruser. Alle lejligheder har balkon med udsigt til enten pool eller haven. Der kan bo op til 3 personer i denne lejlighed. 3. person sover i opredning på sovesofa. 

2-værelses lejlighed med separat soveværelse med enten to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Opholdsværelse med tekøkken med spise område, kogeplader, mindre køleskab, el-kedel samt enkelt køkkenudstyr og sovesofa. Der er badeværelse med bruser. Alle lejligheder har balkon med udsigt til enten pool eller haven. Der kan bo op til 4 personer i disse lejligheder. 3. og 4. person sover i opredning på sovesofa i opholdsværelset. 
 
Dit ophold på Driades Lejlighedshotel er eksklusiv måltider. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad. 

Vi i Beach Tours anbefaler, at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet.
 


Fakta

Centrum 150 m.
Strand 2.5 km.
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
 • Snackbar ved poolen
 • Swimmingpool
 • Børnepool
 • Gratis solstole & parasoller
 • Mulighed for at købe morgenmad

  Vejret de kommende dage: Kreta-Heraklion

  TIR
  25°
  ONS
  24°
  TOR
  24°
  FRE
  24°
  LØR
  28°
  SØN
  27°
  MAN
  27°
  Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
  kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
  Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
  Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

  Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

  Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro