Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Dolce Sitges Hotel
Henter priser

Dolce Sitges Hotel

Sitges - Syd for Barcelona

I udkanten af Sitges finder du det flotte 5-stjernede hotel Dolce Sitges. Hotellet ligger i skønne omgivelser omgivet af en golfbane og i gåafstand til stranden. Her får du et flot hotel fyldt med gode faciliteter samt 4 udendørs swimming pools og en indendørs opvarmet pool. Du kan på kort tid komme ind til centrum af Sitges, hvor du har både restauranter, bodega’er, barer samt et godt udvalg af shopping til rådighed. Der er gratis parkering direkte ved hotellet. 

Receptionen er åben døgnet rundt. Her får du hjælp til at leje bil, veksle penge samt få tips til oplevelser. Her finder du også en souvenir shop, bussiens center med adgang til computer, underholdningscenter med forskellige video spil, billard samt dart – visse benyttes mod betaling. Der er fitness center, hvor du har mulighed for at holde formen ved lige. Ønsker du at forkæle dig selv, kan du gøre dette i hotellets flotte wellness & spa afdeling hvor der tilbydes forskellige behandlinger mod betaling. Er det køligt udenfor så kan du slappe af i hotellets indendørs opvarmede pool – obs at der kræves badehætte for at benytte den indendørs pool. Der er gratis WI-FI på hele hotelområdet. 
Hotellet råder over ikke mindre end 4 swimming pool områder, hvor du har solstole og parasoller til rådighed. Skal sulten og tørsten stilles så har du hele 3 restauranter og 4 barer på hotel området som alle byder på kulinariske oplevelser fra det lokale samt det internationale køkken. 

Dolce Sitges hotel byder på fine Superior samt deluxe værelser. 
 
Superior værelser på ca. 28 m2. Alle værelser har enten dobbeltseng eller to enkelt senge. Der er TV, telefon, A/C, gratis WI-FI, safeboks med plads til laptop, te/kaffe faciliteter samt minibar mod betaling. Badeværelse med badekar/bruser, badekåbe, toilet artikler samt hårtørrer. Der er balkon med udsigt mod poolen eller haven. Der kan bo to voksne i disse værelser. 

Deluxe værelser på ca. 40 m2. Alle værelser har enten dobbeltseng eller to enkelt senge. Der er TV, telefon, A/C, gratis WI-FI, sove sofa, safeboks med plads til laptop, te/kaffe faciliteter samt minibar mod betaling. Badeværelse med badekar/bruser, badekåbe, toilet artikler samt hårtørrer. Der er balkon med udsigt mod poolen eller haven. Der kan bo op til to voksne samt to børn eller 3 voksne i disse værelser. Ekstra person sover i ekstra opredning i sove sofa. 

I dit ophold på Dolce Sitges Hotel er der inkluderet morgenmad. Der kan tilkøbes halvpension. Halvpension består af morgenmad samt aftensmad. Der indgår ikke drikkelse til aftensmaden, men kan købes i restauranten.

Det er ikke muligt at bestille transfer, men du kan med fordel tage en taxa fra lufthavnen.
 
Vi i Beach Tours anbefaler, at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet.

Fakta

Centrum 6 km.
Restaurant Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Lækkert 5 stjernet hotel
  • 4 pool områder
  • Wellness & fitness faciliteter
  • Mulighed for halvpension
  • Tæt på golfbane

Vejret de kommende dage: Costa Brava

MAN
25°
TIR
25°
ONS
24°
TOR
27°
FRE
24°
LØR
23°
SØN
24°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro