Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Costa Encantada
Henter priser

Costa Encantada

Lloret de Mar

Hotel Costa Encantada er et familievenligt lejlighedshotel med mange gode faciliteter, hvilket gør det til det optimale valg for børnefamilier. Hotellet er beliggende i feriebyen Lloret de Mar, blot 900 meter fra Fenal stranden i boligområdet Fenlas, tæt på både restauranter, barer og shopping muligheder.

Costa Encantada består af flere bygninger med lejligheder, som er placeret ud til det store pool-område med pool-bar, børnepool samt gratis solstole og parasoller. Hotellet har desuden et Spa Center med indendørs pool og fitnesscenter, samt en lækker tagterrasse med tilhørende restaurant og lounge. Der findes ikke håndklæde-service til hotellets pool-område, hvorfor vi anbefaler, at du medbringer eget håndklæde. 

Hotellet byder ydermere på et stort legeområde samt gratis børneklub for de små, hvor animations-teamet sørger for super god underholdning. Udendørs findes også en stor fodboldbane og andre sports aktiviteter, som kan benyttes af alle aldre.

Costa Encantada byder på enkle 2-værelses lejligheder for enten 4 eller 5 personer – alle med balkon eller terrasse. Lejlighederne har separat soveværelse samt kombineret opholdsrum/tekøkken med kogeplader, køleskab, ovn, enkelt køkken udstyr, elkedel, brødrister, kaffemaskine, A/C, micro-ovn, tv, telefon, WIFI samt safeboks mod gebyr. 2-værelses lejlighederne til 5 personer er med All Inklusive. Nøjagtigt program og tider for All Inklusive program udleveres ved indtjekning, og vi tager forbehold for ændringer.

I øvrigt: Hotellet tilbyder internet-hjørne mod betaling samt hotspots med gratis WI-FI på føllesområderne. Hotellet har et supermarked med souvenirs, snacks, drikkevarer og slik.

Vær opmærksom på, at der skal betale turist skat direkte til hotellet ved ankomst for alle voksne. Dette er ca. 1 € per dag og der betales for max. 7 dage.

Fakta

Centrum 1 km.
Strand 600 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Lejligheds hotel
  • Familie venligt
  • 600 meter til stranden
  • Aktivitets team
  • Sports faciliteter

Vejret de kommende dage: Costa Brava

ONS
21°
TOR
25°
FRE
24°
LØR
23°
SØN
25°
MAN
25°
TIR
26°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro