Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Columbus Aparthotel
pool-område på kn columbus aparthotel i playas de las americas på tenerife pools på kn columbus aparthotel i playas de las americas på tenerife hotel facade på kn columbus aparthotel i playas de las americas på tenerife værelse på kn columbus aparthotel i playas de las americas på tenerife værelse2 på kn columbus aparthotel i playas de las americas på tenerife værelse3 på kn columbus aparthotel i playas de las americas på tenerife balkon på kn columbus aparthotel i playas de las americas på tenerife spisesal på kn columbus aparthotel i playas de las americas på tenerife morgenmad på kn columbus aparthotel i playas de las americas på tenerife buffet på kn columbus aparthotel i playas de las americas på tenerife bar på kn columbus aparthotel i playas de las americas på tenerife lounge på kn columbus aparthotel i playas de las americas på tenerife lounge2 på kn columbus aparthotel i playas de las americas på tenerife reception på kn columbus aparthotel i playas de las americas på tenerife indendørs pool på kn columbus aparthotel i playas de las americas på tenerife fitnesscenter på kn columbus aparthotel i playas de las americas på tenerife computerrum på kn columbus aparthotel i playas de las americas på tenerife legerum på kn columbus aparthotel i playas de las americas på tenerife spillerum på kn columbus aparthotel i playas de las americas på tenerife
Henter priser

Columbus Aparthotel

Playa de las Americas

Kn Columbus Aparthotel er et familievenligt All Inclusive hotel med gode faciliteter. Hotellet er beliggende i hjertet af Plays de las Americas, med kort afstand til restauranter, caféer og butikker, samt tæt på en dejlig strand. Det ideelle valg for dig, der ønsker All Inclusive og en central beliggenhed på din ferie.

Hotellet byder på pool-område med solterrasse og jacuzzi. Du finder desuden både fitnesscenter og et indendørs spa-center med jacuzzi, tyrkisk bad og sauna (mod gebyr).
For familiens mindste tilbydes der miniklub med aktiviteter og underholdning.

Du kan få serveret drikkevarer og snacks i snackbaren det meste af dagen, mens dagens måltider nydes i buffet-restauranten, som byder på lokale og internationale retter i et varieret udvalg. Stedet har desuden en a la carte pizza-restaurant, hvor du kan købe måltider.  
Dit ophold på Kn Columbus Aparthotel er med All Inclusive, som består af morgenmad, frokost og aftensmad samt drikkevarer og snacks.

På Kn Columbus Aparthotel kan du vælge mellem følgende værelsestyper:

Dobbeltværelse til 2 personer. Sælges også som enkeltværelse til 1 person.
Familieværelse med separat soveværelse til max. 4 personer. Soveværelse med 1 dobbeltseng/ 2 enkeltsenge samt opholdsrum med sovesofa til 2 personer.

Alle værelser har balkon eller terrasse, og er desuden udstyret med A/C, TV, telefon, safeboks (mod gebyr) samt hårtørrer.

I øvrigt: Hotellet tilbyder gratis WI-FI samt cykeludlejning (mod gebyr).

Fakta

Centrum 500 m.
Strand 700 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
  • All Inclusive
  • Tæt på strand
  • Tæt på by
  • Spa-center
  • Miniklub

Vejret de kommende dage: Tenerife

LØR
23°
SØN
19°
MAN
19°
TIR
20°
ONS
20°
TOR
20°
FRE
20°

At Rejse med BeachTours

Om BeachTours

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro