Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Club Vista Serena Apartments
Henter priser

Club Vista Serena Apartments

Maspalomas

Midt i Maspalomas finder du dette hyggelige lejlighedshotel. Omdrejningspunktet for hotellet er pool området og den tilhørende poolbar. Her får du en god atmosfære og venlig betjening og hotellet personale sørger for, at du har en god ferie. Der er minimarked på hotellet, så du har mulighed for at handle de mest nødvendige ting. Du har ikke langt til hverken golfbane, ej heller vandparken Aqualand.

Receptionen er åben døgnet rundt. Her kan du får hjælp til at veksle penge, leje bil, udflugtsmuligheder og meget mere. Der er WI-FI på hotellet, dog mod mer betaling. Der er vaskeri, hvor du har mulighed for at få vasket tøj mod mer betaling. Der er mulighed for at enten spille bordtennis eller billard, mod mer betaling. Hotellet har opvarmet pool (dog kan temperaturen svinge alt efter vejrforhold). Der er gratis solstole samt parasoller. Nyd en kølig drink fra pool baren, eller få stillet sulten i hotellet restaurant. Det er muligt at parkere direkte ved hotellet.

Club Vista Serena byder på fine, store 2-værelses lejligheder på 43m2. Alle lejligheder har 1 soveværelse med to enkelt senge. Kombineret opholdsværelse med sovesofa/ tekøkken. Tekøkkenet indeholder to kogeplader, køleskab, micro-ovn samt enkelt køkkenudstyr. Pænt badeværelse med badekar/bruser. Der er enten balkon eller terrasse. Ekstra personen sover i ekstra opredning i sovesofa. Der kan max. bo 3 voksne personer eller 2 voksne samt 2 børn i disse lejligheder.

Hvis du har sen hjemrejse, så spørg i receptionen ved ankomst, om du har mulighed for at beholde dit værelse længere på afrejsedagen.

Dette er ofte mod merbetaling. Dit ophold på Club Vista Serena Apartments er uden måltider.

Vi i BEACH TOURS anbefaler, at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet.

Fakta

Centrum2 km.
Strand2.8 km.
RestaurantJa
PoolJa
BørnepoolJa

  • Gode faciliteter

  • Minimarked

  • Hyggeligt pool område

  • Handikap venligt hotel

  • Flotte lejligheder

Vejret de kommende dage: Gran Canaria

ONS
16°
TOR
16°
FRE
16°
LØR
16°
SØN
17°
MAN
18°
TIR
16°

At Rejse med BeachTours

Om BeachTours

Kundeservice

Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro