Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Citymax Al Barsha Dubai
Henter priser

Citymax Al Barsha Dubai

Dubai

Hotel Citymax Al Barsha er et lækkert hotel med en god beliggenhed i Al Barsha, som er Dubais bydel tæt på bl.a. det store shoppingcenter, Mail of the Emirates. Hotellet er desuden beliggende i nærheden af stranden, som kan nås med den gratis shuttlebus.

Hotellet byder på et dejligt poolområde med solstole, parasoller og gratis pool-håndklæder. Ydermere har hotellet en bar/snackbar, en hyggelig sportsbar, lejlighedsvis aftenunderholdning samt gratis fitnesscenter.

På hotellets restaurant, kan du nyde et varieret udvalg af spændende mad.  Dit ophold på Citymax Al Barsha er inklusiv morgenmad. Det er muligt at tilkøbe halvpension, som består af morgenmad samt frokost/ eller aftensmad.

På Citymax Hotel Bur Dubai bor du på flotte, moderne dobbeltværelser (uden balkon), som er udstyret med A/C, gratis WI-FI, køleskab, TV, telefon samt kaffe/te faciliteter.

I øvrigt: I perioden 25/12-03/01 2017 pålægges et ekstra gebyr. Nytårsmiddag afholdes d. 31/12 2017 (ekstra gebyr pr. person).
Der er mulighed for gratis parkering ved hotellet.

Vær opmærksom på, at der skal betales turistskat for alle voksne direkte til hotellet. Dette er ca. 10 AED pr. døgn pr. værelse.

De forenede Emirater er et forholdsvist nyt rejsemål og et område i rivende udvikling. Der opføres løbende nye hoteller og infrastrukturen udvikles i hastigt tempo. De mange byggeprojekter betyder, at der kan forekomme støjgener.

Fakta

Centrum 200 m.
Strand 5 km.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
  • Gratis shuttle bus til stranden
  • Nabo til Emirates Mall (600 butikker)
  • Sports Bar med live musik
  • Pool på taget
  • Gym

Vejret de kommende dage: Dubai

TIR
34°
ONS
38°
TOR
38°
FRE
37°
LØR
37°
SØN
36°
MAN
36°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro