Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Castillo del Sol
Henter priser

Castillo del Sol

Puerto Rico

Ny renoveret og centralt beliggende hotel i Puerto Rico. Hotellet ligger i gå afstand til Puerto Rico’s shopping center, byens marina og de mange lækre restauranter. Desuden er der både restaurant og supermarked direkte uden for hotellet. Du har fra din lejlighed en flot udsigt ud over hele Puerto Rico. Vi anbefaler dette hotel til voksne. Vær opmærksom på, at der er niveau forskelle samt trapper på hotellet. Der er mulighed for at parkere direkte ved hotellet.

Receptionen er åbent døgnet rundt. Der er mulighed for at leje deponeringsboks, cykler samt veksle penge mod betaling. Du har også mulighed for at få vasket tøj mod betaling. Der er bordtennis samt billard, samt der arrangeres dagligt underholdning for store og små. Der er gratis internet i receptionen og mulighed for at tilkøbe internet adgang i lejlighederne. Nyd dagen ved pool området med udsigt ud over Puerto Rico. Her er solsenge, parasoller samt både voksen og børnepool.  Pool baren serverer kølige drinks til store og små samt byder på enkle retter.

Castillo Del sol byder på flotte ny renoverede 2-værelses lejligheder. Alle lejligheder har separat soveværelse, opholdsrum med sovesofa, tekøkken med kogeplader og enkelt udstyr, køleskab, micro-ovn, brødrister, elkedel, tv med satellit kanaler. Badeværelse med bruser. Lejlighederne har enten balkon eller terrasse. Ekstra person sover i opredning på sovesofa i opholdsrummet.

Vi i BEACH TOURS anbefaler, at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet.

Indtjekning fra klokken 14.00.
Udtjekning fra klokken 12.00.

Hvis du har sen hjemrejse, så spørg i receptionen ved ankomst, om du har mulighed for at beholde dit værelse længere på afrejsedagen. Dette er ofte mod merbetaling.

Dit ophold på Castillo Del Sol er uden måltider.

Fakta

Centrum400 m.
Strand1.5 km.
RestaurantJa
BarJa
PoolJa
BørnepoolJa

  • Totalrenoveret 2015

  • God udsigt

  • Pool

  • Poolbar

Vejret de kommende dage: Gran Canaria

TIR
24°
ONS
22°
TOR
22°
FRE
22°
LØR
22°
SØN
22°
MAN
23°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro