Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Cap Negret
poolen på cap negret i altea på costa blanca hotel cap negret oppefra i altea på costa blanca seng på cap negret i altea på costa blanca seng2 på cap negret i altea på costa blanca seng3 på cap negret i altea på costa blanca restaurant på cap negret i altea på costa blanca buffet på cap negret i altea på costa blanca køkken på cap negret i altea på costa blanca bar-område på cap negret i altea på costa blanca bar på cap negret i altea på costa blanca lounge på cap negret i altea på costa blanca lobby-område på cap negret i altea på costa blanca lobby på cap negret i altea på costa blanca reception på cap negret i altea på costa blanca hotelfacade på cap negret i altea på costa blanca terrasse på cap negret i altea på costa blanca
Henter priser

Cap Negret

Altea

Cap Negret er et skønt, familievenligt hotel med gode faciliteter. Hotellet har en fantastisk beliggenhed lige ved stranden i Altea samt blot en kort gåtur fra byens centrum, som byder på charmerende restauranter, caféer og tapas-barer. Den større by, Benidorm, ligger desuden blot omkring 15 km fra hotellet.

Hotellet byder på et flot pool-område med solstole samt et lille vandfald/vandstråler i poolen. Her har du en super flot udsigt over havet og direkte nedgang til stranden. Stedet byder på både fitnesscenter, legeplads for de små samt animationsteam, som arrangerer underholdning for alle aldre.

Du kan nyde forfriskende drikkevarer i pool-baren eller caféen, mens buffet-restauranten sørger for dagens måltider i form af lækre retter fra både det spanske og internationale køkken. Dit ophold på Cap Negret er inklusiv morgenmad. Det er muligt at tilkøbe halvpension, som består af morgenmad og aftensmad.

På Cap Negret kan du vælge mellem følgende værelsestyper:

Dobbeltværelse til max. 3 voksne & 1 barn. Med dobbeltseng/ 2 enkeltsenge samt mulighed for opredning til 2 ekstra personer. Har udsigt til pool/have.
Dobbeltværelse Superior til max. 3 voksne og 1 barn. Med dobbeltseng/ 2 enkeltsenge samt sovesofa til max. 2 personer. Disse værelser er nyrenoveret og med skrå havudsigt.

Alle værelser har balkon eller terrasse og er udstyret med A/C, TV, telefon, gratis WI-FI, safeboks, minibar (mod gebyr) samt hårtørrer. 

I øvrigt: Hotellet tilbyder gratis WI-Fi på alle fællesområder. Der er mulighed for parkering ved hotellet (begrænsede pladser).

Vi kan på dette rejsemål arrangere transfer – prisen afhænger af ankomst og afrejsetidspunkt. For pris – kontakt os på: kontakt@beachtours.dk

Fakta

Centrum150 m.
Strand20 m.
RestaurantJa
BarJa
PoolJa
  • Lige ved stranden
  • Fantastisk udsigt
  • Underholdning
  • Gratis WI-FI
  • Mulighed for halvpension

Vejret de kommende dage: Costa Blanca

TIR
17°
ONS
16°
TOR
13°
FRE
15°
LØR
17°
SØN
18°
MAN
17°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro