Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
Cala d'Or Playa
Henter priser

Cala d'Or Playa

Cala d'Or

I det smukke, hyggelige Cala d’Or finder du dette børnevenlige hotel med egen splash pool til børnene, legeplads, gratis WI-FI og meget mere. Hotellet ligger i et roligt og centralt område og du har kun få hundrede meter til to flotte strande som er velegnet til børn. Der ligger supermarked 150 meter fra hotellet og Cala d’Or byder på et flot udvalg af både restauranter, barer og shopping muligheder.

Receptionen er åben døgnet rundt. Her får du hjælp til både billeje, veksle penge, tips til oplevelser i lokalområdet. Der er dagligt aktiviteter for store og små både dagtid samt aftentid. Der er legeplads for de mindste på 70 m2 samt de kan hygge sig ved poolen hvor der er splash område for de mindste. Her findes også solstole og parasoller til fri afbenyttelse. Der er buffet restaurant som serverer både morgenmad og aftensmad. I maj samt oktober kan dette serveres i form af a la carte. Der er poolbar som serverer lette snack retter samt diverse drikkevarer. Hotellet har både bagage opbevaring samt bade faciliteter til afrejse dagen samt de tilbyder massage, computer hjørne og vaskeri service mod mer betaling. Der er gratis WI-FI på hele området. Hotellet råder over et begrænset antal parkerings pladser som er gratis.

Cala d’Or Playa byder på fine 2-værelses lejligheder. Alle lejligheder har separat soveværelse med to enkelt senge. Kombineret opholdsværelse/ tekøkken med 2 stk sovesofa, A/C, satellit tv, telefon samt tekøkken med kogeplader, micro-ovn, el kedel, kaffemaskine, brødrister samt enkelt køkken udstyr. Badeværelse med badekar/bruser og hårtørrer. Møbleret balkon.

Værelses typer:
2-værelses lejlighed på ca. 43 m2. Alle lejligheder har separat soveværelse med to enkelt senge. Kombineret opholdsværelse/ tekøkken med 2 stk. sovesofa, A/C, satellit tv, telefon samt tekøkken med kogeplader, micro-ovn, el kedel, kaffemaskine, brødrister samt enkelt køkken udstyr. Badeværelse med badekar/bruser og hårtørrer. Møbleret balkon. Der kan bo op til 4 personer i disse lejligheder. 3+4 person sover i ekstra opredning på sovesofa i opholdsrummet.

2-værelses superior lejlighed på ca. 43 m2. Alle lejligheder er ny renoveret i 2013 og har separat soveværelse med to enkelt senge. Kombineret opholdsværelse/ tekøkken med 2 stk. sovesofa, A/C, satellit tv, telefon samt tekøkken med kogeplader, micro-ovn, el kedel, kaffemaskine, brødrister samt enkelt køkken udstyr. Badeværelse med badekar/bruser og hårtørrer. Møbleret balkon med udsigt til enten pool eller haven. Der kan bo op til 4 personer i disse lejligheder. 3+4 person sover i ekstra opredning på sovesofa i opholdsrummet.

Dit ophold på Cala d’Or Playa er eksklusiv måltider. Der er mulighed for at tilkøbe enten morgenmad eller halvpension.

Hvis du har sen hjemrejse, så spørg i receptionen ved ankomst, om du har mulighed for at beholde dit værelse længere på afrejsedagen. Dette er ofte mod merbetaling.

Vi i BEACH TOURS anbefaler, at du genbruger dit håndklæde af hensyn til miljøet.

Myndighederne har per 1/7 2016 indført en turistskat som du skal betale direkte til hotellets reception. Beløbets størrelse varierer afhængig af hotellets kategori og udgør fra 1,10 euro til 2,20 euro per person per dag og gælder for alle personer over 16 år.

Fakta

Centrum 300 m.
Restaurant Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Dejligt børnevenligt hotel
  • Splash swimming pool
  • Gratis WI-FI
  • Daglig aktivitets program
  • Lege plads

Vejret de kommende dage: Mallorca

TIR
18°
ONS
22°
TOR
17°
FRE
21°
LØR
23°
SØN
19°
MAN
21°
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2017 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro