Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
MENUMENU
Bull Hotel Eugenia Victoria
Henter priser

Bull Hotel Eugenia Victoria

Playa del Ingles

Bull Hotel Eugenia Victoria & Spa er et familievenligt hotel med mange gode faciliteter. Hotellet er beliggende i Playa del Ingles, tæt på restauranter, barer, natteliv samt shopping muligheder. Fra hotellet er der desuden kun en kort gåtur til den nærliggende strand. Det ideelle valg for familier, der ønsker gode faciliteter og en god beliggenhed.

Hotellet byder på et skønt pool-område med gratis solstole og parasoller. På hotellet findes mange gode faciliteter som spille-rum, tennis, squash, bordtennis, billard samt legeplads for de mindste. Der er daglig underholdning, som arrangeres af hotellets animationsteam.
Er du til selvforkælelse, skal du besøge hotellets store og flotte Wellness & Spa med sauna, indendørs pool (opvarmet) samt mulighed for behandlinger (mod gebyr). Her findes desuden et fitnesscenter.
 
Bliver du tørstig i løbet af dagen, lam du besøge pool-baren eller lounge-baren, som serverer en række forfriskende drikkevarer. Restauranten serverer lækre kulinariske retter i buffet-form, fra både det spanske og internationale køkken. Dit ophold på Bull Hotel Eugenia Victoria & Spa er inklusiv halvpension, som består af morgenmad og aftensmad. Det er muligt at tilkøbe All Inclusive.

På Eugenia Victoria bor du på flotte og rummelige dobbeltværelser med 2 enkeltsenge/ 1 dobbeltseng samt opholdsområde med sovesofa. Alle værelser har balkon eller terrasse, og er desuden udstyret med A/C, TV, telefon, minikøleskab, hårtørrer samt safeboks (mod gebyr). Værelserne kan rumme max. 2 voksne & 2 børn (inkl. babyer u. 2 år).

I øvrigt: Der er gratis WI-FI på fællesområderne. Der er shuttle-bus til stranden flere gange dagligt (find tider i receptionen).

OBS: Julemiddag d. 25/12 samt Nytårsmiddag d. 31/12 er inkluderet i prisen for denne periode.

Fakta

Centrum 500 m.
Strand 1 km.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Inkl. halvpension
  • Stort Wellness-center
  • Gratis WI-FI
  • Tæt på centrum
  • Mange aktiviteter

Vejret de kommende dage: Gran Canaria

TIR
22°
ONS
19°
TOR
19°
FRE
20°
LØR
20°
SØN
20°
MAN
20°

At Rejse med BeachTours

Beach Tours A/S  |  Rindumgaards Alle 3  |  DK-6950 Ringkøbing
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 32479081
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2187)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro