Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)
RING TIL OS PÅ 4445 1551
BQ Can Picafort
Henter priser

BQ Can Picafort

Can Picafort

BQ Can Picafort er et flot, nyrenoveret hotel med gode faciliteter, og dermed et ideelt valg for familier. Hotellet er beliggende i centrum byen Can Picafort, tæt på butikker og restauranten, samt blot 250 meter fra den dejlige, hvide sandstrand. Hotellet ligger desuden kun 12km fra den større naboby, Alcudia.

Hotellet byder på 2 pool-områder med børnepool, solstole, parasoller samt håndklæde-service. På hotellet finder du desuden et dejligt spa-område med behandlinger mod gebyr samt gratis fitnesscenter. For familiens mindste, tilbydes der miniklub med forskellige aktiviteter.

I hotellets bar kan du nyde forfriskende drikkevarer, og buffet-restauranten serverer lækre retter i et varieret udvalg. Ydermere har hotellet en a la carte frokostrestaurant. Dit ophold på BQ Can Picafort er inklusiv morgenmad. Det er muligt at tilkøbe halvpension, som består af morgenmad og aftensmad. Drikkevarer kan købes i restauranterne.

På BQ Can Picafort kan du vælge mellem følgende værelsestyper:

Enkeltværelse til 1 person.
Single forældreværelse til 1 voksen & 1 barn (inkl. babyer u. 2 år).
Dobbeltværelse til max. 3 personer (inkl. babyer u. 2 år).
Familieværelse til max. 2 voksne & 2 børn (inkl. babyer u. 2 år).

Alle værelser er med balkon eller terrasse, og er desuden udstyret med A/C, TV, telefon, minikøleskab og hårtørrer. Safeboks og WI-Fi er mod gebyr.

I øvrigt: Hotellet tilbyder cykeludlejning. Der er gratis WI-FI i hotellets lobby samt internethjørne med computere (mod gebyr).

Myndighederne har pr. 1/7 2016 indført en turistskat skal betales direkte til hotellets reception. Beløbets størrelse varierer afhængig af hotellets kategori og udgør fra 1,10 euro til 2,20 euro pr. person pr. dag og gælder for alle personer over 16 år.

Fakta

Centrum 0 m.
Strand 250 m.
Restaurant Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
  • Nyrenoveret hotel
  • Tæt på strand
  • Børnepool
  • Miniklub
Vejret kommer snart!
Beach Tours A/S  |  Folke Bernadottes Allé 7  |  DK-2100 København Ø
kontakt@beachtours.dk  |  CVR nr. 37247030
Copyright © 2018 Beach Tours A/S. All rights reserved.
Vi er medlem af rejsegarantifonden (reg. 2655)

Du kan betale med følgende kort - inkl. VISA Dankort:

Visa - inkl. VISA Dankort: Visa Elektron Mastercard Maestro